Home » Voetbalshirts 2018-2019 » Real Madrid Shirt Champions League

Real Madrid Shirt Champions League

real madrid shirt champions leagueReal Madrid met het Real Madrid shirt Champions League 2017-18. Of je nu een Real Madrid shirt zoekt of liever de voetbal trainingspakken en trainingskleding? Kleding voor kids en senioren in onze Real Madrid shop.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €49,95 mini
  • Real Madrid Club de Fútbol
  • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
  • Europacup I / Champions League: 12x

Het shirt van Real Madrid met de unieke Champions League badges? Een Real Madrid shirt zoals het Real Madrid shirt Champions League 2017-18 betreft het thuisshirt. Het uitshirt blauw uiteraard ook te verkrijgen met badges en ook het donkere 3e shirt. Een thuis- , uit en 3e shirt te verkrijgen voor kids, kinderen, minikit, junioren en van S tot XXXL.

Real Madrid Shirt Champions League

Een Real Madrid shirt is ook met naam te verkrijgen. Je kunt dan denken aan het Ronaldo Champions League shirt, Bale shirt of misschien wel het CL shirt Asensio. De grootste club ter wereld als we alleen al kijken naar de 12 overwinningen in de CL. Het Real Madrid shirt en waarschijnlijk ook het Real Madrid shirt Champions League 2017-18 zal wereldwijd worden gedragen. Welke speler zou jij nog we eens willen zien in de selectie van Real Madrid Club de Fútbol? Misschien Pogba of Neymar Jr. wie zal het zeggen. Sterren als Hierro, Zidane, Ronaldo(Brasil) en Raúl maakten vroeger de dienst uit bij Real. Nederlanders met een verleden in Madrid zoals Sneijder, Robben en Ruud van Nistelrooij. Bekijk hieronder het Europese shirt kids.

Champions League Voetbalshirts Real

Een Real Madrid shirt zoals het Champions League shirt Real Madrid 2017-18 is opvallend door de badges op de mouwen. De unieke club die “Koninklijke” wordt genoemd heeft een reputatie opgebouwd met 12 overwinningen. Op de badge zien we daarom ook 12 in de Champions League beker. Het shirt gaan we ook zien in La Liga maar dan met de Primera Division badge aan beide kanten. We vermoeden dat het Real Madrid shirt nog vaak op televisie te zien is. Jouw Real Madrid shirt online kopen? Bestel het shirt snel met naam en badge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *