Real Madrid Shirt Long Sleeve 18-19

real madrid shirt long sleeve 18-19Een shirt met lange mouwen met het Real Madrid shirt long sleeve 18-19. Liever een thuisshirt met korte mouwen dan kan je het adidas Real Madrid thuisshirt 2020-2021 kiezen. Welke heb je liever lange of korte mouwen?

direct bestellen vsd

+ Real Madrid CF thuiskleding 2018/19
+ Stadion: Santiago Bernabeu
+ Prijs vanaf €69,95
+ In: heren, kind, dames, junior maten
+ Seizoen: 2018/2019
+ Lange mouwen / long sleeve

Het Real Madrid thuisshirt lange mouwen 2018-2019 in het wit met zwarte accenten. Hierboven shop je direct het Real Madrid thuisshirt long sleeve bij Unisportstore.nl. Laat ons onderaan weten of jij denkt dat Real Madrid prijzen gaat pakken dit seizoen en welke prijzen?

De wedstrijden in het Estadio Santiago Bernabeu met het nieuwe witte thuisshirt. In de weekenden in de Primera Division en door de week in de Champions League en Copa del Rey. Wat is het grootste verschil tussen een long sleeve en korte mouwen thuisshirt. Het Real Madrid thuisshirt lange mouwen 2018/19 ontworpen door adidas met Clima-cool technologie. De witte kleuren kennen we op het Real Madrid thuisshirt 2018/19 met nu weer de zwarte accenten. Een vrij neutraal RMCF thuisshirt voor de thuiswedstrijden. Een totaaloverzicht voetbalshirt lange mouwen via de blauwe link. Breng je een bezoek aan Real Madrid CF dan kan het Real Madrid shirt long sleeve 18-19 zeker niet ontbreken.

Real Madrid Shirt Long Sleeve 18-19

Real Madrid CF heeft voor de 3de keer op rij de Champions League gewonnen. Aankomend seizoen gaan ze weer alles op alles zetten op de Cup met grote oren naar Madrid te halen. Het Real Madrid long sleeve shirt is ideaal tijdens de koudere voetbaldagen. Vaak naar de sportschool of wekelijks een training? Het Real Madrid thuisshirt lange mouwen kan worden aangevuld met de Real trainingspakken 2018/19 en andere voetbalshirts. Een voetbalshirt bedrukken of personaliseren met een naam en rugnummer? Kies jee eigen naam achterop lof ga als echte Real Madrid liefhebber voor de sterren van de selectie. Heel veel plezier met de kleding voor de trainingen.

  • Voetbalclub: Real Madrid CF
  • Champions League winnaar (3 maal op rij)
  • Kleuren: wit met zwarte accenten
  • Hoofdsponsor: Fly Emirates
  • Shirts korte / lange mouwen
  • top 10 voetbalshirts 2018-2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *