Home » Real Madrid » Real Madrid Tenue Minikit 18-19

Real Madrid Tenue Minikit 18-19

real madrid tenue minikit 18-19Wil jij ook het donkerblauwe Real Madrid tenue minikit 18-19 kopen? In onze Real Madrid shop bestaande uit het Real Madrid uitshirt kind 2018-19, uitshort en uitkousen.

direct bestellen vsd 

+ adidas uittenues 2018/2019

+ In: mini, junior, kids tot 6 jaar

+ Maten: 0-2 jaar, 2-4 jaar & 4-6 jaar

+ Club: Real Madrid CF

Het Real Madrid uittenue mini kids 2018/19 is ontworpen van 100% polyester en normale pasvorm. Bekijk en shop hierboven direct het Real Madrid uittenue minikit 18/19.

De Koninklijke behoort tot de grootste clubs ter wereld. Al hadden ze het moeilijk in de competitie, ze winnen wel even voor de 3rd maal op rij de Champions League. Real Madrid Club de Fútbol moest het afleggen in La Liga maar heerst in Europa. Wedstrijden buiten Estadio Santiago Bernabéu waar we het Real Madrid tenue minikit 18-19 gaan zien. Gedragen door de sterren Ronaldo, Modric, Asensio, Ramos en de rest welke ook bedrukt kunnen worden. Het complete Real Madrid mini tenue 2018/19 met witte accenten en de opvallende logo’s. Een bedrukking is trouwens ook in het wit zichtbaar. De witte accenten op zowel het Real Madrid uitshirt, voetbalshort 2018/19 en Real Madrid uitkousen. In de Real Madrid voetbal fanstore ook trainingskleding, shirts, sjaals en vlaggen van Real Madrid CF.

Real Madrid Tenue Minikit 18-19

Een navy donkerblauw Real Madrid uittenue mini kids 2018/19 voor de uitwedstrijden van “De Koninklijke”. Naast de bestaande logo’s is het ook mogelijk om een badge te laten bedrukken. Aangezien Real Madrid CF de wereldbeker voor clubteams heeft gewonnen mogen ze die badge dragen boven het adidas logo. Daarnaast kan ook een La Liga of Champions League badge worden gestikt op de mouw. In het midden uiteraard de hoofdsponsor “Fly Emirates”. Een adidas Real Madrid uittenue voorzien van geweldige kleuren voor de grote competities. Unisportstore maar ook Voetbalshop met een klein tenue. Het Real Madrid tenue minikit 18-19 vergeleken met het Real Madrid tenue mini kinderen 19-20 in een donkerdere kleur.

  • Real Madrid CF
  • Bijnaam: De Koninklijke
  • Stadion: Estadio Santiago Bernabéu
  • Hoofdsponsor: Fly Emirates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *