Real Madrid Thuiskousen Wit 2021-22

real madrid thuiskousen wit 2021-22Een compleet tenue maak je met de Real Madrid thuiskousen wit 2021-22, thuisshirt en short. Beschikbaar in de maten 30 tot 50 en dus voor iedereen. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen.

direct bestellen vsd

+ Direct naar Voetbalshop.nl

+ Prijs vanaf €17.95

+ Club: Real Madrid CF

In de online voetbal Koninklijke fanstore. hebben we de nieuwste Real voetbalsokken thuis. Deze zijn er in de maten 30 tot 50. Aankomend seizoen gaat het anders, want naast prijzen vergelijk je nu ook beoordelingen. Naast een Real Madrid tenue ook een nieuw adidas Real Madrid zwart goud trainingspak 2019-2020 of nieuwste adidas Real Madrid trainingspak 2022-2023? Maak vandaag je collectie compleet.

Real Madrid gaat dit seizoen de Champions League winnen – VSD

De adidas Real Madrid voetbalsokken 2021/22 zijn ontworpen met een ergonomische design. Daarnaast een linker en rechter-kous voor een perfecte pasvorm. Ze zijn ontwikkeld voor comfort en voor iedereen beschikbaar. Belangrijk tijdens acties dan scheenbeschermers stevig blijven zitten op blessures zoveel mogelijk te voorkomen. Real Madrid thuiskousen wit 2021-22 gaan we zien in Estadio Santiago Bernabeu. Ook aankomend seizoen de wedstrijden in de Champions League, Copa del Rey & Primera Division. Net als Benzema, Asensio en Modric een tenue? Shop ook een shirt en andere bijpassende kleding. Een mooie aanwinst voor je voetbalcollectie of kies voor het adidas Real Madrid voetbalsokken thuis 2022-2023.

Real Madrid Thuiskousen Wit 2021-22

Nieuwe Real voetbalkleding vind je in de fanstore. Je kunt ook een bezoek brengen aan de club online. Hier vind je informatie over Real Madrid met nieuws, transfers en speelschema’s. De kousen zijn van een geweldige kwaliteit maar ook een winnaars uitstraling. De Spaanse Primera Division competitie staat op het lijstje om te winnen maar natuurlijk ook weer de Champions League. Deze thuiskousen zijn geheel in het wit maar dat kunnen we van het gehele tenue zeggen. De bovenkant van de kousen natuurlijk de bekende strepen en nu in het blauw. Een andere grote verandering is het blokje in het zwart op de scheen met daarin RMCF. Maak dus nu je Real Madrid tenues compleet met de geheel vernieuwde sokken. We kijken uit naar een prachtig seizoen van Real Madrid Club de Fútbol. Hier ook het nieuwe adidas Real Madrid thuisshirt 2023-2024.

  • Real Madrid Club de Fútbol
  • RMCF Fanhop
  • adidas Climacool materiaal
  • Competities: Primera Division, Champions League & Copa del Rey
  • Stadion: Estadio Santiago Bernabeu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *