Home » Real Madrid » Real Madrid Uitkousen 2019-2020

Real Madrid Uitkousen 2019-2020

real madrid uitkousen 2017-2018Je denkt misschien gek om de Real Madrid uitkousen 2019-2020 los te bestellen. Wij zijn natuurlijk wel benieuwd wat jij als fan van het sokken vindt. Het adidas Real Madrid uitshirt en het voetbalbroekje kan je er natuurlijk bij bestellen en dat zal uiteindelijk schelen in de portemonnee

bestel nu

Prijs €17.95
Beschikbaar in: junior en senioren maten
Maten: 30 tot 50
adidas voetbalkleding

Je kan wel raden dat het Real Madrid thuisshirt één van de meest verkochte artikelen ter wereld. De club uit Madrid heeft jaarlijks miljoenen aan verkopen als we het hebben over de kleding en merchandise. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je de kleding over ter wereld ziet opduiken. Ga gerust een keer naar een uithoek in de wereld en ongetwijfeld dat je een voetbalshirt tegenkomt.

“Real Madrid sokken zijn de nieuwe Koninklijke voetbalshirts.” – Voetbalshirtsdirect.nl

Real Madrid Uitkousen 2019-2020

Een vraag die wij vaak krijgen is; waarom bestel je de Real Madrid sokken los? Waarschijnlijk omdat de prijs aantrekkelijk is en omdat je voetbalschoenen dan lekkerder zitten op de training. Extra gaaf om in een Real Madrid tenue zoals van spelers als Asensio en Gareth Bale rond te hangen of te sporten. Vanzelfsprekend kan je dus je voetbalshirts bedrukken met je favo speler. Uitkousen het zegt het al een beetje, we gaan ze zien tijdens de uitwedstrijden van Real Madrid in de Spaanse Primera Division, Champions League en Copa. Het kan ook zijn dat ze voor het alternatieve tenue kiezen. Het zou zomaar kunnen dat er dit seizoen een nieuwe trainer voor de groep staat, wie hoop jij? Ga voor de Real Madrid uitkousen 2019-2020 om je kast extra op te leuken.

Voetbalsokken voor een nieuw Voetbalseizoen

Je weet in ieder geval zeker dat de Real Madrid voetbalsokken uit er totaal anders gaan uitzien vergeleken met het vorige seizoen. De vraag is natuurlijk waar de kleuren op zijn gebaseerd. Afgelopen jaren hebben we donkerblauw, paars en zwart voorbij zien komen. Ach we zullen het wel gaan zien. adidas is de producent en sponsor van de voetbalsokken. Ze betalen dan ook een aardig bedrag om de kleding te produceren en ontwerpen. Voorzien van de Climacool technologie om jouw als voetballer lekkerder door de traingen te slepen. Door deze techniek blijft je lichaamstemperatuur normaal tijdens het sporten en zal de kleding lekker droog blijven aanvoelen.

De uitkousen zijn dus beschikbaar voor iedereen. Uiteraard voorzien van de 3 bekende adidas strepen aan de bovenkant van de sokken. Verder is er extra aandacht besteed aan het voetbed welke nu een perfecte pasvorm heeft voor ieder persoon. Heb je dus grote voeten dan maakt het niets uit. Kies de Real Madrid uitkousen 2019-2020 en je zal warm de winter doorkomen.

  • Real Madrid Shop artikel
  • Primera Division
  • Welke speler is je favoriet?
  • adidas Clima-cool technologie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *