Home » Real Madrid » Real Madrid Voetbalbroekje Uit 2019-2020

Real Madrid Voetbalbroekje Uit 2019-2020

real madrid voetbalbroekje uit 2017-2018

Voetbalbroekjes zijn erg veranderd de afgelopen jaren. Neem nou het Real Madrid voetbalbroekje uit 2019-2020 welke veel moderner is dan het vroegere kleine broekje. Extra leuk om de combinatie te maken met de Real Madrid uitkousen 2019-2020 mocht de zomer training weer beginnen.

bestel nu

Prijs vanaf €34,95
Beschikbaar in: junior en senioren maten
adidas voetbalkleding

Je kunt het wel raden maar het Real Madrid tenue uit 2019/2020 is samen met Barca het meest verkocht. We kunnen wel inschatten dat het voor een uittenue misschien niet geldt maar totaal wel. Madrid naast een geweldige stad ook een voetbalbolwerk. Uitwedstrijden van de Koninklijke zullen worden afgewerkt in dit tenue en dergelijke short. In de Primera Division, Copa del Rey maar natuurlijk ook in de Champions League mogen we genieten van de sterren uit de selectie.

Als je toch kijkt naar de afbeelding van het adidas Real Madrid voetbalshort dan valt de basiskleur direct op. Je zal dus opvallen als je met het broekje op de training komt. adidas zorgt voor een fris en droog gevoel door de Clima-cool technologie van het kledingmerk. Deze technologie zorgt ervoor dat shirts, broekjes en kousen niet plakkerig of vervelend gaan aanvoelen. Dit komt doordat zweet en vocht wordt afgevoerd naar de buitenkant van de stof. Eerder vergeleken wij altijd prijzen maar nu kiezen we de goedkoopste aanbieder. Dit omdat de prijzen zo snel veranderen. Je kunt dus gelijk naar het overzicht van aanbieder Unisportstore.nl en daar zie je alle artikelen van LFC.

Real Madrid Voetbalbroekje Uit 2019-2020

In vergelijking met de voetbalkleding van vorig seizoen is de kleurencombinatie weer zo totaal anders. Paars, roze maar ook zwart zijn de kleuren die we de afgelopen jaren hebben gezien. Ondanks de opvallende elementen is de uit kleding ontworpen van een geweldige kwaliteit welke Real Madrid zeker verdient. We zijn de overwinningen in de Champions League nog niet vergeten. Het opvallende aan het nieuwe uitshort zijn de strepen aan de zijkant van het broekje. adidas zat te denken om het oude logo alleen terug te brengen maar we kennen adidas toch voornamelijk door de strepen. Eigenlijk best aardige kleding als je een korte broek zoekt die tegelijk kan dienen als zwembroek. Ik zou zeggen neem een kijkje en klik door naar Unisportstore.nl.

  • Real Madrid Shop
  • Primera Division, Copa del Rey & Champions League
  • adidas Climacool voetbalkleding
  • Welke kleur tenue wens jij volgend seizoen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *