Home » Real Madrid » Real Madrid Voetbalsokken Thuis 2019-2020

Real Madrid Voetbalsokken Thuis 2019-2020

real madrid voetbalsokken thuis 2017-2018Zoek je een goedkoop voetbalitem? Kies dan Real Madrid voetbalsokken thuis 2019-2020 welke beschikbaar zijn vanaf €17,95! Het voetbaltenue is natuurlijk geweldig om in te trainen. Wat vind je van het tenue en dus ook deze kousen van Real?

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €17.95
Beschikbaar in: junior en senioren maten
Morgen in huis
adidas voetbalkleding
Overzicht: Real Madrid

In de rekken voor het aankomende seizoennieuwe Real voetbalkleding. Alles is natuurlijk weer terug te vinden bij ons in de Real Madrid fanstore. We kijken uit naar de thuiswedstrijden in de Spaanse Primera Division competitie maar ook zeker naar de Champions League.

De thuissokken met linker en rechter pasvorm als onderdeel van het thuistenue 2019/2020

De voetbalsokken zijn speciaal ontwikkeld voor een ultiem comfort. Daarnaast hebben ze als doel dat de scheenbeschermers op de juiste plek blijven en je voeten extra steun geven in de voetbalschoenen. De kousen zullen te bewonderen zijn in het Real Madrid stadion welke je ook dit seizoen weer kunt bezoeken. Ben je dus een echte Koninklijke fan en heb je alle voetbalkleding in huis? Deze Real Madrid voetbalsokken thuis 2019-2020 zijn zeker een mooie aanwinst voor je kledingkast! Je kunt natuurlijk ook gaan voor een compleet Real Madrid tenue 2019/2020. Je kunt dan nog even een broekje en shirt toevoegen aan de winkelwagen. Zoek je wat warmers? Ga dan voor een Real Madrid trainingspak welke ook ontworpen is door adidas. Het Duitse merk is de designer en producent van vele voetbaltenues in alle competities.

Real Madrid Voetbalsokken Thuis 2019-2020

De thuiskleding van het team met de thuiskousen zijn geheel in het wit gehuld. Hierdoor sluiten ze perfect aan bij de rest van het Real Madrid tenue. Aan de bovenkant van de kousen zijn de bekende strepen van adidas terug te vinden. Het speciaal ontworpen voetbed zorgt ervoor dat je met een lekkerder gevoel door de trainingen komt. Wil jij op het voetbalveld dus net zo presteren als bijvoorbeeld Asensio of Gareth Bale? De juiste sokken zijn niet van levensbelang maar wel lekker. Maak dus nu je Real Madrid tenues compleet met de geheel vernieuwde Real Madrid voetbalsokken thuis 2019-2020. Uiteraard ook de combineren met oudere tenues van de Koninklijke. We noemde hierboven al een trainingspak maar we hebben ook het trainingspak Real Madrid voor je klaarstaan.

Bless Marco Asensio GIF by Real Madrid - Find & Share on GIPHY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *