Real Madrid Voetbalsokken Thuis 2019-2020

real madrid voetbalsokken thuis 2019-2020Zoek je een goedkoop voetbalitem? Kies dan Real Madrid voetbalsokken thuis 2019-2020 welke beschikbaar zijn vanaf €17,95! Het voetbaltenue is natuurlijk geweldig om in te trainen. Wat vind je van het tenue en dus ook deze kousen van Real?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €17.95
  • Maten: 30 tot 50
  • adidas voetbalkleding
  • Overzicht: Real Madrid

In de rekken voor het aankomende seizoen nieuwe Real voetbalkleding. Alles is natuurlijk weer terug te vinden bij ons in de Real Madrid fanstore. We kijken uit naar de thuiswedstrijden in de Spaanse Primera Division competitie maar ook zeker naar de Champions League.

De thuissokken met linker en rechter pasvorm als onderdeel van het thuistenue 2019/2020

De voetbalsokken zijn speciaal ontwikkeld voor een ultiem comfort. Daarnaast hebben ze als doel dat de scheenbeschermers op de juiste plek blijven en je voeten extra steun geven in de voetbalschoenen. De kousen zullen te bewonderen zijn in het Real Madrid stadion welke je ook dit seizoen weer kunt bezoeken. Ben je dus een echte Koninklijke fan en heb je alle voetbalkleding in huis? Deze Real Madrid voetbalsokken thuis 2019-2020 zijn zeker een mooie aanwinst voor je kledingkast! Je kunt natuurlijk ook gaan voor een compleet Real Madrid tenue 2019/2020. Je kunt dan nog even een broekje en shirt toevoegen aan de winkelwagen. Zoek je een damesvariant? Ga dan voor een Real Madrid shirt vrouwen wit goud 2019-20 in dames xs tot xxxl.

Real Madrid Voetbalsokken Thuis 2019-2020

De thuiskleding van het team met de thuiskousen zijn geheel in het wit gehuld. Hierdoor sluiten ze perfect aan bij de rest van het Real Madrid tenue. Aan de bovenkant van de kousen zijn de bekende strepen van adidas terug te vinden. Het speciaal ontworpen voetbed zorgt ervoor dat je met een lekkerder gevoel door de trainingen komt. Wil jij op het voetbalveld dus net zo presteren als bijvoorbeeld Asensio of Gareth Bale? De juiste sokken zijn niet van levensbelang maar wel lekker. Maak dus nu je Real Madrid tenues compleet met de geheel vernieuwde Real Madrid voetbalsokken thuis 2019-2020. Uiteraard ook de combineren met oudere tenues van de Koninklijke. We noemde hierboven al een trainingspak maar we hebben ook het grijs zwart trainingspak Real Madrid 2019-2020 voor je klaarstaan.

Bless Marco Asensio GIF by Real Madrid - Find & Share on GIPHY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *