Real Madrid Wit Tenue Minikit 2019-2020

real madrid wit tenue minikit 2019-2020Scoor hier een Real Madrid wit tenue minikit 2019-2020 voor kids van 3 maanden tot 8 jaar. Je moet dan denken aan maten vanaf 68 cm tot 116 cm. Een uitvariant via de link Real Madrid tenue blauw mini kinderen 19-20.

direct bestellen vsd

  • Bestel hier direct bij Voetbalshop.nl
  • Stadion: Santiago Bernabeu
  • Maten: 68 – 116 cm
  • adidas voetbalkleding

adidas heeft het Real Madrid minikit tenue 2019/20 voor mini’s ontworpen. Uiteraard verschilt het mini tenue niet met de volwassen maten. De kleinste Real Madrid thuis tenues zijn vanaf 3-6 maanden en de grootste tot zeven jaar. Je kunt deze ook al met een speler laten bedrukken. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen naam en rugnummer te bedrukken. Wij hebben Voetbalshop.nl al goedkoopste aanbieder geselecteerd.

Real Madrid Wit Tenue Minikit 2019-2020

Een tenue is natuurlijk geweldig om te geven als cadeau voor hem en haar voetbal. Zo is deze gemaakt van 100% polyester en heeft deze een normale pasvorm. Het betreft dan ook een officieel adidas tenue. Verder is deze Clima-cool ontworpen voor een fris gevoel. Vocht en zweet wordt door de mesh-panelen naar de buitenste lagen bedreven. Je kunt nu de kleinste voetballiefhebber in zijn of haar favoriete tenue zien lopen.

adidas RMCF Voetbaltenue Mini 2019/20

Steeds meer jonge kinderen zien we tegenwoordig in de verschillende voetbaltenues. Het voordeel van een Real Madrid minikit is dat de prijzen stukken lager liggen dan de senioren tenues. Een mini kit heeft een ideale pasvorm en heeft dezelfde kleuren en accenten als het Real Madrid tenue voor senioren. Heb je nog vragen of opmerkingen laat het ons dan weten! Wens je meer informatie over Real Madrid CF mail naar info@voetbalshirtsdirect.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *