Reus Borussia Dortmund Thuisshirt 2018-19

reus borussia dortmund thuisshirt 2018-19Reus Borussia Dortmund thuisshirt 2018-19 kopen? Een bedrukt Puma Borussia Dortmund 1&1 thuisshirt 2020-2021 kan van de hele selectie. Bekijk in de Borussia Dortmund shop ook andere BVB voetbalkleding.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • Beschikbaar in: mini tot XXXL
  • Bedrukte Voetbalshirts
  • Dortmund Fanshop

Marco Reus is inmiddels een geweldig populaire voetballer binnen Dortmund. De middenvelder wordt veel verkocht als bedrukt shirt. De andere populaire varianten zijn Mario Götze, André Schürrle en Christian Pulisic. Liever een keepersshirt dan is deze ook in twee varianten beschikbaar.

Reus Borussia Dortmund Thuisshirt 2018-19

Het Reus Borussia Dortmund thuisshirt 2018-19 zoals gezegd met als voorbeeld sterspelers Marco Reus. De andere varianten zoals in de shop hebben we ook het Aubameyang shirt in verschillende maten en varianten. BVB shirts 2018/19 en tenues zijn geweldig populair voor de Dortmund voetbalreizen. Een bezoek aan het prachtige Signal Iduna Park kan natuurlijk niet zonder het officiële thuisshirt. We zijn benieuwd naar de verrichtingen van deze geweldige club.

BVB Dortmund Shirt Bedrukt

De kosten voor een BVB Dortmund shirt bedrukt liggen iets hoger dan het standaard Borussia Dortmund shirt. Wens je een andere speler of eigen naam dan kan het ook worden bedrukt. We wensen je veel plezier met het fantastische shirt. Bekijk ook eens de Borussia Dortmund voetbalreizen bij Voetbalshirtsdirect. Voor de Duits voetbal fans het geweldige Reus Borussia Dortmund thuisshirt 2018-19.

  • Sterspeler: Marco Reus
  • Rugnummer: 11
  • Positie: middenvelder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *