Home » Voetbalshirt » Roma Shirt

Roma Shirt

roma shirtHet Roma shirt 18/19, tenue 2018-2019 of officiële Totti AS Roma voetbalshirt? De voetbalkleding en voetbalshirts voor kids, kinderen, dames en senioren.

direct bestellen vsd

+ AS Roma thuisshirts & tenues

+ Overzicht kleding : AS Roma fanshop

+ Nike Dri-FIT voetbalkleding

+ Club: Associazione Sportiva Roma 1927

De Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden zullen de podia zijn voor de AS Roma voetbalkleding en thuisshirts. In de shop van onze aanbieders altijd de nieuwste thuisshirt, uitshirt en Europees voetbalshirt voor volwassenen en kinderen.

Roma Shirt 2018-2019

Koop het Roma shirt 2018-2019 van Nike voor de beste prijs. De spelers van AS Roma dragen hetzelfde originele voetbalshirt. Het voetbalshirt en voetbalkleding wordt ontworpen met een Aeroswift vapor systeem. Het zorgt voor een comfortabele fit en valt strak om het lichaam. Een voetbalshirt AS Roma zorgt dat vocht wordt transporteert en zorgt voor een betere prestatie. Het Olympisch Stadion in Rome zal weer een geweldig toneel zijn tijdens de thuiswedstrijden. Een Roma shirt kids goedkoper dan het shirt senioren. Totti inmiddels afscheid genomen blijft de held van de Romeinen draagt bij AS Roma nummer 9. Een held die het meest wordt bedrukt op het AS Roma voetbalshirt en thuisshirt. Het Nike shirt kan dus worden bedrukt met nummer en naam van je favoriete speler of eigen naam.

  • Nike voetbalkleding
  • www.asroma.it
  • Oprichting: 22 juli 1927
  • Romeinen
  • Thuisshirt, uitshirt, 3e

AS Roma Voetbalshirt

Het AS Roma voetbalshirt van I Giallirosso met een unieke kleur. Bordeaux rood met donkergele accenten zoals we deze kennen. Een shirt met een v-hals voor jong en oud. Een voetbalshirt bedrukken? Laat een De Rossi, Strootman, Totti, Nainggolan en Florenzi achter op het shirt zetten. Een originele drukking voor een prima prijs. We werken ook aan de voetbalreizen AS Roma om goedkoop een voetbalreis mee te maken. Stadio Olimpico, Rome de thuishaven van de Romeinen kleurt altijd geweldig rood tijdens de thuiswedstrijden. De buttons “direct bestellen” hierboven om het overzicht Roma voetbalkleding. In de fanshop ook het AS Roma shirt thuis kids 2018-2019 en Nike AS Roma uitshirt 2018-2019.

  • Bijnaam: Giallorossi en a Maggica
  • Associazione Sportiva Roma 1927
  • Stadio Olimpico, Rome

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *