Home » Ronaldo » Ronaldo Real Madrid Thuisshirt 2018-19

Ronaldo Real Madrid Thuisshirt 2018-19

ronaldo real madrid thuisshirt 2018-19Nummer 7 voor het Ronaldo Real Madrid thuisshirt 2018-19. Nog te verkrijgen maar hij speelt nu bij Juventus. Via de blauwe link Ronaldo Juventus shirt kind 2018-19 kom je bij de andere varianten terecht.

bestel nu

+ Crisitiano Ronaldo voetbalkleding 2018/19

+ CR7 voetbalshirts

+ Ronaldo Accessoires en shirts

Het Ronaldo voetbalshirt Real Madrid 2018/19 in de top 3 meest verkochte spelersnamen op shirts. Een totaaloverzicht van het Cristiano Ronaldo shirt als je op de blauwe link klikt. Als Ronaldo supporter ben je dan blij dat hij deze transfer heeft gemaakt?

Het Ronaldo Real Madrid thuisshirt 2018-19 uiteraard met rugnummer 7 van de sterspeler. Real Madrid hoopt nog lang te kunnen genieten want het is en blijft een fenomenale speler. Het CR7 RMFC shirt thuis 2018/19 populair onder de kleine voetbalfans maar ook onder heren en vrouwen. EIn de top 10 spelersnamen achterop een voetbalshirt staat Ronaldo al jaren in de top 3. Kies Ronaldo en rugnummer 7 als de voorbedrukte voetbalshirts nog niet aanwezig zijn. Voetbalshirts met naam in het bijzonder een Real Madrid Cristiano Ronaldo voetbalshirt. Gaat Cristiano het goed doen bij Juventus FC?

Ronaldo Real Madrid Thuisshirt 2018-19

Het Real Madrid Cristiano Ronaldo voetbalshirt in het maagdelijk wit van de Koninklijke. Welke maat zoek je? Beschikbaar in 90, 92, 104, 116, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL tot XXXL. Twijfel je over de maat? Bekijk de afmetingen bij onze aanbieders. CR7 voetbalkleding met de populairste voetbalshirts. Kan jij ook vrije trappen nemen als Cristiano Ronaldo? Ga dan naast de Ronaldo shirts ook voor CR7 Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. Nike Mercurial CR7 voetbalschoenen net als de voetbalkleding beschikbaar voor jong en oud. Wens je een compleet tenue? Shop dan ook de voetbalbroekjes Real Madrid en de witte voetbalsokken met zwarte accenten.

CR7 inmiddels al jaren de ster in Madrid. De sterspelers heeft een persoonlijke sponsordeal met Nike. Uiteraard is hij ook bekend op de sociale kanalen. Volg de Portugees held of bekijk meer Cristiano Ronaldo info bijvoorbeeld via TwitterInstagram. Sporting Lissabon de club waar zijn carrière begon en vertrok als snel naar Manchester United. Het jaar 2009 vertrok bij naar Real Madrid CF. Hij had daarvoor als de Champions League gewonnen met alle denkbare prijzen. Inmiddels wint hij weer prijs na prijs en heeft hij inmiddels de overstap gemaakt naar Juventus.

  • Sterspeler: Cristiano Ronaldo
  • Rugnummer 7
  • Nike Mercurial Superfly CR7
  • Bedrukking zwart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *