Home » Ronaldo » Ronaldo Real Madrid Uitshirt Kind 18-19

Ronaldo Real Madrid Uitshirt Kind 18-19

ronaldo real madrid uitshirt kind 18-19Ronaldo Real Madrid uitshirt kind 18-19 is nog beschikbaar omdat het een populaire speler is ook al is hij vertrokken. Ga je nu toch liever voor een andere naam? Ga dan naar het Real Madrid uitshirt kind 2018-19.

bestel nu

+ Prijs vanaf €69,95

+ In: kids, vrouwen, junioren, heren

+ Rugnummer: 7

De uitwedstrijden van Real Madrid CF met het prachtige donkerblauwe navy voetbalshirt. In de fanshop ook een Cristiano Ronaldo thuisshirt Juventus 2019-20 omdat deze nog populairder is nu. We wensen vanaf hier CR7 wel heel veel succes bij Juve.

Ronaldo Real Madrid Uitshirt Kind 18-19

Voetbalshirts vergelijken we op basis van beoordeling en prijs bij Voetbalshirtsdirect. adidas voetbalshirts ontworpen met een Clima-cool technologie en witte bedrukking. Een bedrukking is officieel en zie je terug aan het Real Madrid Club de Fútbol logo. De sponsor aan de voorkant ook in het wit en adidas logo. We gaan het Real Madrid C.Ronaldo voetbalshirt uit 2018/19 zien buiten Santiago Bernabéu. CR7 wat staat voor Cristiano Ronaldo 7 heeft 5 Ballon d’Ors gewonnen en gaat nu voor zijn 6de.

Real Madrid CR7 Shirt Uit Junior 2018/19

Ga je vaak voetballen op pleintjes en op straat? In het vervolg kan je met het Real Madrid CR7 shirt uit junior 2018/19 gaan voetballen. Het populairste voetbalshirts wereldwijd is een Ronaldo shirt maar dan het Ronaldo Real Madrid thuisshirt 2018/2019. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro de held van Real Madrid FC en wil dat de Champions League de naam Ronaldo League krijgt. De linksbuiten met rugnummer 7 is een held wereldwijd. Ronaldo Real Madrid uitshirt kind 18-19 verkrijgbaar voor kinderen, junior, kids, vrouwen en heren. Het is zelfs mogelijk een babykit met Ronaldo aan te schaffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *