Ronaldo Thuisshirt Portugal Kids

ronaldo thuisshirt portugal kidsKoop hier het Ronaldo thuisshirt Portugal kids in onze Portugal voetbal fanshop te verkrijgen in 122 cm tot 170 cm. Boys XS tot Boys XL wil zeggen vanaf 6 jaar tot 16 jaar.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: WK 2022 en EK 2020
  • Kleuren: rood, groen, goud
  • CR7 voetbalkleding!

Het Ronaldo thuisshirt Portugal kids is natuurlijk populair omdat we het over 1 van de beste voetballers ter wereld hebben. Een geweldige voetballer die samen met Portugal het EK op zijn naam heeft geschreven. Komen ze er bovenop, nu CR7 bijna gaat stoppen?

CR7 wordt met gemak topscoorder van EURO 2020 – VSD

Deze is dus te verkrijgen vanaf 6 jaar. Liever een tenue voor nog jonger bekijk? Ga dan door naar een Portugal tenue minikit 2018-2019. Het Portugal voetbalshirt kids is ontworpen door Nike met een prachtige rode kleur en over de schouders een iets donkerdere kleur. Het Portugese voetbalelftal logo pronkt op de linkerborst. We hebben het nog niet eerder gezien maar een bedrukking van het Portugal thuisshirt wil zeggen een nummer voor een achter en de Ronaldo of andere naam boven het nummer. Bekijk in de store ook het Ronaldo shirt Portugal senioren.

Ronaldo Thuisshirt Portugal Kids

Cristiano Ronaldo met zijn eigen voetbalschoenen heeft het gemakkelijk bij Juventus maar Portugal is toch nog een ding. We zijn benieuwd hoe ver Portugal gaat komen tijdens het Europees Kampioenschap voetbal 2020. In de CR7 store de prijzen van het Portugal Ronaldo shirt kids. Bekijk in onze voetbalshop ook eens het Portugal uitshirt ook beschikbaar in kids. Meer weten van Ronaldo?

Volg CR7 hem via Twitter Ronaldo, CR7 Facebook en Instagram C. Ronaldo.

Het Portugal Ronaldo shirt kinderen gaan we als eerste weer zien tijdens de FIFA World Cup 2018 in Rusland. Het Portugese team onder aanvoering van Cristiano Ronaldo gaat proberen favorieten zoals Frankrijk, Spanje, Engeland, Brazilië, Argentinië en België een stap voor de zijn. Voor Portugal is het in ieder geval te hopen dat Ronaldo in zijn beste vorm is. Het Portugal Ronaldo thuisshirt voor kinderen is ideaal voor de training of tijdens het voetballen op de pleintjes. We wensen je veel plezier met dit thuisshirt.

  • Sterspeler: Cristiano Ronaldo
  • Rugnummer: 7
  • Portugees voetbalelftal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.