Salah 3de Europese Voetbalshirt Liverpool 2020-21

salah 3de europese voetbalshirt liverpool 2020-21Koop in onze shop het Salah 3de Europese voetbalshirt Liverpool 2020-21 voor de Champions League. Een zwart voetbalshirt met witte bedrukking voor de wedstrijden op woensdag en dinsdag. Je kunt ook het Liverpool FC Msalah uitshirt blauw 2020-2021 kiezen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Sterspeler: Mohamed Salah
  • Rugnummer: 11

Je hebt dus de keuze uit meerdere shirts van deze held. Wanneer je op de button klikt hierboven ga je naar de totaalstore van Liverpool. Hier vind je ook bijpassende broekjes tot trainingspakken. Wil je dus helemaal als Mohamed Salah op de training verschijnen dan heb je genoeg kleding om te bestellen. Shop je bij Unisportstore.nl dan moet je rekening houden met een levertijd van 2 a 3 werkdagen.

Salah 3de Europese Voetbalshirt Liverpool 2020-21

De kleding is ontworpen door New Balance. Als je kijkt naar de persoonlijke sponsor van Salah dan is dat adidas. Je kunt dus van alle kleding bestellen om helemaal op en top Salah te zijn. We gaan dit shirt vooral zien tijdens de Champions League. Het kan voorkomen dat we deze in de bekers zien in Engeland. Ideaal om lekker in te sporten door de mesh-panelen aan de zijkant. Ga los en kies de kleding die bij je past :).

  • Voetbalclub: Liverpool FC
  • Naam: محمد صلاح
  • Persoonlijke sponsor: adidas

Happy Come On GIF by Liverpool FC - Find & Share on GIPHY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *