Salah Liverpool Thuisshirt Kind 2019-20

salah liverpool thuisshirt kind 2019-20De ster van LFC met het Salah Liverpool thuisshirt kind 2019-20. Je kunt ook een Mohamed Salah voetbalshirt voor senioren bestellen via de link: Liverpool thuisshirt Salah 2018-2019.

direct bestellen vsd

  • Mohamed Salah thuisshirts & tenues
  • Voetbalshirts bedrukken naam / nummer
  • Prijs vanaf €49,95 mini
  • New Balance voetbalkleding

Je kunt het Liverpool Football Club voetbalshirt natuurlijk bedrukken zoals met rugnummer 11. Dit seizoen is een bedrukking met naam en nummer in het wit. In dit geval staat M.Salah aan de achterkant. Heerlijk om te kiezen voor de sterspeler van Liverpool. Wekelijks laat Mohamed Salah zijn kwaliteiten zien in Europa en in de Premier League. We hopen dat hij nu wel de Champions League finale helemaal kan spelen. Denk jij dat deze held blijft in het team van LFC? Je kunt in ieder geval het shirt in de rode kleuren van The Reds bestellen. Een Salah voetbalshirt is in 3 varianten te verkrijgen. Namelijk dit thuisshirt maar ook een uitshirt en Europees voetbalshirt. We wensen je alvast heel veel plezier met een Salah Liverpool shirt.

Salah Liverpool Thuisshirt Kind 2019-20

Het Liverpool FC Salah shirt voor junior 2019/20 heeft een normale pasvorm. Als je liever een los Liverpool FC thuisshirt wilt is dat ook mogelijk. Je kunt een bedrukking van het Liverpool thuisshirt namelijk ook zelf regelen door een speler te selecteren. Shop ook een goedkoper Liverpool shirt thuis kind rood 2020-2021 wat een paar tientjes kan schelen. Aan de voorkant Standard Chartered eveneens in het wit net als alle andere logo’s. De achterkant is bedrukt met een witte kleur en Premier League logo’s in het nummer. Gaat het zo zijn dat Mohamed Salah de FIFA Ballon D’or op zijn naam gaat schijven? Shop het shirt in iedere geval voor kinderen, junioren, kids, dames en vrouwen.

  • Voetballer: Mohamed Salah
  • Rugnummer: 11
  • Club: Liverpool FC
  • Egyptisch voetbalelftal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *