Home » Voetbalshirt » Sevilla Shirt

Sevilla Shirt

sevilla shirtSevilla shirt 2018-2019 kopen? Het thuisshirt ontworpen door het nieuwe kledingmerk Nike. In onze Sevilla shop naast het thuistenue ook het Europese shirt en uitshirt en andere Nike voetbalkleding.

direct bestellen vsd

+ Sevilla FC voetbalshirts 2018/2019

+ Beschikbaar in: kinderen en senioren

+ Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan

In Spanje maar ook in Europa is het Sevilla voetbalshirt populair. Ramon Sanchez Pizjuan de thuishaven van de club is geweldig om te bezoeken. Sevilla FC de enige club die 3 maal op rij de Europa League heeft gewonnen. Nike is een nieuwe kledingsponsor met een sollide en strak design. Shop hieronder het Sevilla voetbalshirt, trainingspakken of andere Nike voetbalkleding.

Sevilla Shirt 2018-2019

Het Sevilla shirt 2018-2019 in het wit met de bekende rode accenten. New Balance heeft plaats gemaakt voor Nike voor een geweldig Sevilla tenue. Voorheen was het Warrior Sports die de voetbalkleding heeft ontworpen. Het Sevilla thuisshirt heeft een strak design en een klassieke kraag. Op de rechterborst het New Balance logo en aan de andere kant het Sevilla Fútbol Club logo. Het Sevilla thuisshirt kids 2018-2019 komt later in het overzicht.

Nike Voetbalshirt Thuis 2018/19

Nike heeft voor het Sevilla FC Nike voetbalshirt thuis 2018/19 gekozen voor een slimfit ontwerp. Zoek je voetbalschoenen bij het voetbaltenue? Bekijk het overzicht Nike voetbalschoenen met uiteenlopende designs. Een naam achterop het shirt? Franco Vázquez, Luciano Vietto en Joaquín Correa zijn populaire bedrukte shirts. Liever een eigen naam en nummer? Een bedrukking is mogelijk voor €20,00.

  • Nike voetbalkleding
  • Sevilla FC voetbalshirts
  • Beschikbaar: kids tot XXL
  • Bedrukking mogelijk

Sevilla FC Nieuws

Sevilla FC de club uit Sevilla is populair door de tripple winst in Europa League. Het Sevilla tenue 2018-19 komen we daarom wereldwijd tegen. Een groot voordeel is dat Sevilla geen koopclub is wat het extra mooi maakt. Het team bestaat uit jonge talenten in combinatie met oude spelers. Belangrijke spelers als Reyes kennen we vooral als oud spelers van Arsenal, Real Madrid en Atletico Madrid is inmiddels vertrokken.

Sevilla FC Geschiedenis

Sevilla FC opgericht op 25 januari 1890. In het jaar 2000 zijn ze nog gedegradeerd maar een jaar later waren ze alweer aanwezig in LaLiga. 2006-2007 was een belangrijk jaar waar de prijzen werden gepakt. De UEFA Cup werd eerst gewonnen en een aantal maanden later ook de Europese Supercup. In de finale werd overtuigend met 3-0 gewonnen van FC Barcelona. In totaal heeft Sevilla FC één Primera Division titel, 5 keer Copa del Rey en vier UEFA/Europa League titels. Real Betis is de grootste concurrent in La Liga.

  • Primera Division: 1x
  • Copa del Rey: 5x
  • UEFA / Europa League 5x
  • Segunda División A: 1x

Sevilla FC Voetbalreizen

Sevilla FC voetbalreizen bijwonen? Forzavoetbalreizen zorgt voor een complete reis en tickets. Liever losse Sevilla tickets dan kunnen deze natuurlijk ook worden aangevraagd. Het Sevilla shirt 2018-2019 hoort natuurlijk wel in het voetbalreizen pakket. Het overzicht voetbalreizen Spanje geeft een overzicht van de belangrijkste en populairste La Liga voetbalreizen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *