Home » Sevilla » Sevilla Uitshirt 2018-2019

Sevilla Uitshirt 2018-2019

sevilla uitshirt 2018-2019In het rood met Bordeaux het Sevilla uitshirt 2018-2019. Net zoals het Sevilla FC thuisshirt 2018-2019 en het Sevilla fc 3de shirt 2018-2019 weer te verkrijgen. Wat vind je van deze rode variant?

direct bestellen vsd

+ Sevilla FC tenues uit 2018/19

+ Nike Dri-FIT technologie

+ Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan

Een van de mooie dingen van de Sevilla lijn qua voetbalkleding zijn de diverse ontwerpen van de Sevilla FC shirts. Zowel het thuisshirt en het voetbalshirt uit als het 3e shirt hebben allemaal een verschillend design wat de club erg aantrekkelijk maakt om wekelijks naar te kijken. Hierboven de enige aanbieder van het Sevilla uitshirt 2018/2019. Ga voor het Sevilla voetbalshirt 2018/19 in de kleuren: rood / Bordeaux rood.

Het Sevilla voetbalshirt uit zullen we dit seizoen weer gaan zien tijdens de uitwedstrijden van de club in Primera Division. Het Sevilla shirt van vorig jaar ook rood. We wel kunnen stellen dat de club gecharmeerd is van het experimenteren, en met succes! Het uitshirt is tevens dit jaar weer te zien in Europa. Vorig seizoen won de club de Europa League voor de derde keer op rij en de nieuwe coach zal dit jaar zeker weer proberen mooie resultaten neer te zetten. Klik hierboven dus snel door naar het nieuwe Sevilla uitshirt 2018-2019.

Sevilla Uitshirt 2018-2019

Het Nike Sevilla FC shirt uit heeft een mooie rustgevende en vooral sprankelend uiterlijk. Wat vooral opvalt is de mooie felle kleur rood. Deze kleur wordt afgewisseld door de witte vlakken welke verticaal over het voetbalshirt lopen. Het Nike shirt is ontworpen door de producent Nike. Nike is vooral bekend omdat het de grootste kledingsponsor in het voetbal is. Nike sponsort steeds meer voetbalclubs dit seizoen dus ga snel voor een Sevilla shirt in de store.

Het shirt is voorzien van een klassieke kraak met een witte omlijning. Verder is het Sevilla logo terug te zien op de linker borst (wanneer je het shirt draagt) en het Nike logo op de rechter borst. Het gehele Sevilla thuis tenue is ontworpen met vochtwerend materiaal waardoor de kleding droog blijft aanvoelen op de huid. Ben je dus een echte fan van de Primera Division competitie in Spanje en gaat je hart echt uit naar Sevilla FC? Het nieuwe Sevilla uitshirt 2018-2019 is dan echt iets voor jou. Klik dus snel door en maak vandaag nog je Sevilla uittenue 2018-19 compleet en shop ook de Nike Mercurial voetbalschoenen.

  • Primera Division
  • Nike Dri-FIT technology
  • Seizoen 18/19
  • Sevilla Shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *