Southampton Shirt

southampton shirtHet Southampton shirt 2018-2019 in het rood met wit ontworpen door Under Armour. Een Southampton tenue met daarbij de kousen en voetbalshort. Bij Voetbalshirts de populaire Premier League voetbalshirts kopen? Shop de shirts hieronder.

direct bestellen vsd

+ Southampton voetbalkleding 2018/19

+ Prijs kids vanaf €69.95

+ Seizoen: 2018/2019

Een Southampton voetbalshirt te verkrijgen in kids, kinderen en S tot XXL. Naast het shirt thuis ook een uitshirt en Europees voetbalshirt. We gaan het Southampton shirt zien in de Premier League, League Cup en FA cup en misschien in Europese wedstrijden. Shop hierboven direct een Southampton shirt.

Southampton Shirt 2018-2019

Het St. Mary Stadion waar we het thuisshirt te zien gaan krijgen. Een fantastisch stadion van een grote club uit de Barclays Premier League. Southampton is ook nog eens een geweldige stad voor een voetbalreis. Voetbalreizen Southampton FC volgen daarom ook in de shop. Het Under Armour Southampton thuisshirt 2019-2020 met natuurlijk de bekende kleuren en kenmerken. Een kenmerk zijn de banen naar beneden. Een voetbalshirt die ver buiten Engeland wordt gedragen door de geweldige spelers in de selectie. Shop snel het geweldige Southampton shirt kids.

  • Opgericht: 1885
  • Stadion: St. Mary Stadion
  • Sponsor: Virgin

Under Armour Southampton Voetbalshirt

Een Under Armour Southampton voetbalshirt zal weer gedragen worden door de helden The Saints. Southampton opgericht in 1885 heeft een aantal goede seizoenen achter de rug. De kledingsponsor is na Adidas opgevolgd door Under Armour. Virgin is sinds vorig seizoen de sponsor in het midden van het Southampton shirt 2018-2019. Het uitshirt en Europese shirt hebben eveneens de sponsor in het midden. In iedere pagina gaan we later nog Southampton nieuws verwerken maar bestel eerst het Southampton voetbalshirt. The Saints zijn zoals gezegd populair in binnen en buitenland. Een voetbalshirt met naam? Kies een voetbalshirt met ster uit de selectie.

Populaire producten uit de Southampton shop:

  1. Southampton thuisshirt
  2. Trainingspak
  3. Uitshirt
  4. Trainingskleding
  5. Voetbalreizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.