Home » Spanje » Spanje Thuisshirt Vrouwen 2018-2019

Spanje Thuisshirt Vrouwen 2018-2019

spanje thuisshirt vrouwen 2018-2019Wil jij voor dames een Spanje thuisshirt vrouwen 2018-2019 kopen? Wens je bijvoorbeeld dames voetbalshirts of voetbalkleding voor vrouwen? Bekijk dan het overzicht vrouwen voetbalkleding.

direct bestellen vsd

  • Nationale vrouwenelftal Spanje
  • adidas official
  • Climalite technology
  • Spaanse voetbalbond

In deze Spanje thuisshirts spelen de vrouwen van het Spaanse damesteam maar is tegelijk een fan item. De Spaanse voetbalbond en adidas hebben het thuisshirt gelanceerd voor het WK voetbal 2018 tot het EK voetbal 2020.

Spanje Thuisshirt Vrouwen 2018-2019

Spaanse voetbalshirts dames met een unieke pasvorm. Spanje dames thuis shirt gaan we zien tijdens het WK 2018 tot het EK voetbal 2020. Liever een compleet damestenue 2018-2019? In onze voetbalshop ook de voetbalbroekjes en kousen. Thuisshirts voor vrouwen gedragen door het vrouwenelftal van Spanje. De kleurencombinatie in het rood met gele accenten. Alle tenues en kleding van adidas ontworpen met een Clima-cool technologie. Het vrouwenelftal van Spanje uitgerust met Climalite technology voor een fris en comfortabel gevoel. Shop het Spanje thuisshirt voor meiden, vrouwen en dames. Een vrouwelijke pasvorm voor het Spanje shirt dames 2018-2019 met diepe snit.

Thuisshirt van het vrouwenelftal en voor de voetbalsters. Rood met gele accenten geheel in stijl van de vlag van de Spaanse vlag. De opstaande kraag is uniek met de vrouwelijke pasvorm. adidas op de rechterborst en het logo van Spanje daarnaast. adidas trademark strepen lopen over het gehele tenue met ook op de schouder. Shop dus naast het Spanje thuisshirt vrouwen 2018-2019 ook trainingspakken en voetbalkleding. Een compleet tenue kan natuurlijk niet zonder het vrouwen trainingspak. In de Spanje online voetbalshop het shirt vanaf €59,95! Zie ook de andere producten in onze voetbalshop van Voetbalshirtsdirect.nl.

  • Spanje dames shirt
  • Nationale vrouwenelftal Spanje
  • Rood met gele accenten
  • adidas Clima-cool technologie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *