SSC Napoli Shirt Thuis Kids 2022-2023

ssc napoli shirt thuis kids 2022-2023In het blauw met uniek patroon het SSC Napoli shirt thuis kids 2022-2023. Het stretch of elastische materiaal maakt het thuisshirt tot een klassiekertje. Wat vind jij van het voetbalshirt met unieke patroon?

voetbalshirts direct kopen

  • Shop direct bij Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junior, senioren en kids
  • Hemelsblauw met patroon
  • EA7 voetbalkleding

In de stad Napels wordt Maradona ook nog steeds geëerd. Of je jong en oud bent, iedereen kent deze held wel. Je kunt het shirt direct bestellen bij Voetbalshop met of zonder naam. Ga voor het Napoli thuisshirt junior 2022/23 en bestel deze via de button.

SSC Napoli heeft een team om ver te komen in de Champions League

Het shirt gaan we vooral zien in het San Paolo stadion. De club uit Napels staat bekend om de rijke historie. Vooral aan het eind van de jaren  80 werden successen geboekt met niemand minder dan Diego Maradona. De UEFA Cup werd veroverd en het landskampioenschap. De club uit Napels kan 60.240 mensen kwijt in het stadion. Het is een fantastisch gezicht wanneer iedereen met het EA7 SSC Napoli thuisshirt 2022-2023 in het stadion zit.

SSC Napoli Shirt Thuis Kids 2022-2023

In veel gevallen zijn voetbalshirt ontworpen door de bekende merken als Nike en adidas. In Napels is het Emporio Armani die hier voor zorgt. EA7 is een merk die je niet veel ziet in de voetbalwereld. Het logo staat op de rechterborst en op beide schouders. Aan de andere kant het club logo op de linkerborst. De sponsor op het midden van het thuisshirt is Lete. Je ziet dat de club vooral kiest voor binnenlandse sponsors. Uiteraard met veel lichtblauw. Het Napoli thuisshirtis slimfit ontworpen en de mouwen zijn iets strakker gemaakt voor een mooiere en moderne uitstraling. Vergeleken met het vorige seizoen is de kraag moderner gemaakt.

Het Kappa Napoli shirt blauw 2022/23 met hydroway protection systeem garandeert verspreiding van vocht naar de buitenste lagen. Het voetbalshirt kan dus tijdens all omstandigheden worden gedragen. Onder de oksel zijn lasergesneden ventilatie openingen. Het shirt voelt dus altijd fris en heerlijk aan. Het is het eerste voetbalshirt dat niet 100% polyester is ontworpen. De voorkant bevat 87% polyester met een 13% spandex. Het geeft extra vermogen en stretch mee.

Een stukje geschiedenis van de prachtige club uit Italië 🙂

SSC Napoli heeft een rijke en bizarre historie achter de rug. Het is zelfs nog niet langs geleden dat de club nog uitkwam op het laagste niveau. Waar Juventus werd teruggezet door schandalen werd toen nog AS Napoli teruggezet door een faillissement. SSC Napoli werd opgericht zonder schulden en moest zich van de C1 opwerken naar de Serie A. De club kon eindelijk na zes seizoenen weer deelnemen in de Serie A. De laatste winst van de club was de Italiaanse beker die in het seizoen 2013-2014 werd gewonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *