SSC Napoli Voetbalbroekje Thuis 2019-2020

ssc napoli voetbalbroekje thuis 2019-2020Koop hier het SSC Napoli voetbalbroekje thuis 2019-2020  Je kunt in onze store ook het Kappa Napoli trainingspak blauw 2020-2021 bestellen. Ben jij de echte supporter van deze topclub?

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Subsidesports.nl
  • De beste online prijs
  • Club: SSC Napoli
  • Beschikbaar in: heren, kids en dames
  • Sterspelers: Insigne en Milik

Je kunt nu het Napoli voetbalbroekje als onderdeel van het tenue aanschaffen. Daarnaast hebben we ook gewoon het thuisshirt en andere Napoli gekkigheid. Je vindt het allemaal via de bovenstaande button. Hier kom je in een totaaloverzicht van deze helden club. We gaan deze zien tijdens de thuiswedstrijden van Napoli. Dit zal zijn in de Champions League en natuurlijk in de Serie A.

Een SSC Napoli elftal zonder Insigne is een Napoli onwaardig elftal!

Deze is ontworpen en geproduceerd met sportgigant Kappa. Afgelopen seizoenen was het nog de Italiaanse sportgigant Macron. Door deze samenwerking met Kappa ben je altijd verzekerd van de hoge kwaliteit van dit product. Je ziet ook voor het eerst een lichtblauwe basiskleur. Voorheen was deze nog wel eens wit. Zo is er op het rechter bovenbeen het Napoli logo te vinden en Kappa in witte letters op het linker bovenbeen.

SSC Napoli Voetbalbroekje Thuis 2019-2020

Een short is daarnaast gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het vocht zal tijdens het sporten worden afgevoerd naar de buitenste lagen. Dit is een echt pluspunt want op deze manier blijft het broekje dus droog en comfortabel op de huid aanvoelen. Je kunt je kast weer lekker gaan vullen met de diverse kleding. Ook kan deze worden bedrukt met een nummer mocht je daar interesse in hebben. Je zult geen spijt krijgen van een combinatie thuisshirt en het witte voetbalbroekje. Ga ook eens voor het bijzondere Napoli shirt zwart en SSC Napoli voetbalsokken thuis blauw 2019-20.

  • Kledingmerk: Kappa
  • Vocht afvoerend materiaal
  • 100% polyester

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *