SSC Napoli Voetbalsokken Thuis Blauw 2019-20

ssc napoli voetbalsokken thuis blauw 2019-20Koop hier de SSC Napoli voetbalsokken thuis blauw 2019-20 in onze store. Je kunt deze ideaal combineren met het Kappa Napoli trainingspak blauw 2020-2021 voor een volle kledingkast.

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Subsidesports.nl
  • Club: SSC Napoli
  • Prijs €17,95
  • Beschikbaar in: junior, senior en kids
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00!

Je kunt het tenue in zijn totaliteit krijgen door alle 3 de items te bestellen. De kousen zijn een perfecte aanvulling om mee te beginnen. De prachtige lichtblauwe kousen zien we in de Serie A en de Champions League. Sowieso tijdens de thuiswedstrijden van Napoli zien we deze. Je kunt ook eens langs een SSC Napoli voetbalbroekje thuis 2019-2020.

Dries Mertens is de ster van Napoli die ze zeker gaan missen.

De voetbalkleding van Napoli is ontwikkeld door het kledingmerk Kappa. Door dit zeer bekende merk hoeft je je dus geen zorgen te maken, of te twijfelen over de kwaliteit van de kousen. Ze hebben een mooie opvallende lichtblauwe basiskleur, afgewisseld met donkere accenten. Aan de bovenkant van de kousen is een rand met verticale strepen te zien. Verder vinden we op de schenen een donkere rand met erin het SSC Napoli logo.

SSC Napoli Voetbalsokken Thuis Blauw 2019-20

De Napoli voetbalsokken zijn gemaakt met een ergonomisch voetbed. Dit zorgt ervoor dat de voetbalkousen een mooie fit heeft voor ieder persoon die ze aantrekt. Het paar sokken is gemaakt van een stof dat er voor zorgt dat vocht tijdens het transpireren afgevoerd wordt naar de buitenste lagen. Hierdoor voelen ze dus altijd lekker droog aan op de huid. Je kunt dus lekker gaan sporten of trainen met deze bazen sokken. Bekijk nu ook het Napoli trainingspak wit zwart 2019-2020 om lekker aan je collectie te werken.

  • Kledingmerk: Kappa
  • Vocht afvoerend materiaal
  • 100% polyester

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *