Stoke City Uitshirt 2017-2018

stoke city uitshirt 2017-2018Het Stoke City uitshirt 2017-2018 in onze Stoke City fanshop is ontworpen door Macron. Een vergelijkbaar product in de voetbalshop is het Stoke City thuisshirt 2017-2018.

direct bestellen vsd
Klik hier om direct te bestellen >>>

Prijs vanaf €29,95
Partners: Unisportstore
Sterspelers: Giannelli Imbula en Shawcross
Gratis thuisbezorgd!
Stoke City fanshop

Het Stoke City uitshirt 2017-2018 is ontworpen door Macron. Afgelopen seizoen was het nog New Balance. Het merk Macron begint zich te bemoeien met voetbalkleding als we kijken naar het Sporting Lissabon, Vitesse, AZ en Lazio Roma. Wanneer het Stoke City uitshirt 2017-2018 wordt aangeboden bij meerdere partners zullen wij de prijzen vergelijken. Bekijk in de tabel hieronder de prijzen en aanbieders.

Stoke City Uitshirt 2017-2018

Het Stoke City uitshirt 2017-2018 gaan we weer veel zien met een Nederlands tintje bij Stoke. Macron was van oorsprong een hardloop en tennis merk maar vanaf dit seizoen ook op voetbalshirts te vinden. De Macron voetbalshirts zijn uitgerust met flexibel en Macron technologieën voor een perfecte lichaamstemperatuur. Het Stoke City voetbalshirt nieuw is te verkrijgen in diverse maten met een normale pasvorm. Bekijk in de tabel hieronder het Stoke City shirt kids 2017-2018.

Stoke City Voetbalshirts Blauw

Prachtige nieuwe Stoke City voetbalshirts blauw voor heren, vrouwen en kinderen. De klassieke kraag bevat ook de witte accenten. Het Stoke City voetbalshirt nieuw heeft als hoofdsponsor het gokbedrijf bet365. Om het Stoke City uitshirt 2017-2018 als één geheel te zien is het Stoke City logo in het wit terug te vinden op het voetbalshirt. Het logo van Macron staat op de linkerborst in het wit. Een voetbalshirt bedrukken? Uiteraard kan je een nummer en naam van je favoriete speler achterop laten drukken.

  • Club: Stoke City
  • Stadion: Britannia Stadium
  • Hoofdsponsor: Bet365
  • Kledingsponsor: Macron

Goedkope Online Stoke City Voetbalkleding

Een voordeel is dat Unisportstore werkt met een originele bedrukken wat €20,00 extra kosten maar dus wel officieel. Wil je dus een Pieters, Afellay of een ander Stoke City shirt met naam en nummer dan kan dat bij onze partner worden geregeld. Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen naam en nummer achterop te bedrukken. We vinden Stoke City F.C. terug in de middenmoot van de Premier League dus we zijn benieuwd naar komend seizoen. Heel veel plezier met het prachtige Stoke City uitshirt 2017-2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.