Top 10 Voetbalshirts Clubs 2019-2020

puma ac milan zwart rood shirt thuis 2019-2020Check hier de top 10 voetbalshirts clubs 2019-2020 en vergelijk met de top 10 voetbalshirts 2021-2022. Je kunt de shirts hier dan ook direct bestellen. Wij hebben de top 10 meest verkochte voetbalshirts op een rij gezet. Van hoog naar laag vinden we het AC Milan thuisshirt 2019-20 op plek 10.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Voetbalshirt op plek 10

We zijn dus aangekomen onderaan in de top 10 voetbalshirts. Het AC Milan shirt staat op een mooie 10de plaats met in totaal 350.000 ter wereld dus valt nog mee. AC Milan is dus weer terug in de top 10 voetbalshirts clubs 2019-2020. Bekende grote namen die veel achterop worden besteld zijn nog steeds Seedorf en Maldini. Het voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester maar dat weet u inmiddels wel.

AFC Ajax Thuisshirt 2019-2020

Niet geheel verrassend staat het Ajax shirt in de top 10 voetbalshirts. De club heeft een geweldig seizoen gedraaid in de Champions League en dat merk je aan de verkoop aantallen. Wat vind jij van het voetbalshirt in het rood met wit?

direct bestellen vsd

 • Direct naar Ajax.nl/shop
 • In de maten 90cm tot xxxl
 • Nummer 9 in de lijst
 • Aantal verkocht: 450.000

Je vindt het Ajax thuisshirt rood met wit 2019/2020 terug op plek negen. Volgend seizoen gaan we hopelijk weer zo genieten van de club in Europa. De bekende naam achterop voor dit seizoen zijn Tagliafico, Huntelaar, Ziyech, Tadic, Veltman, Blind en Promes. Je kunt deze dus direct bestellen en morgen al dragen naar de training.

AFC Ajax heeft wederom de voorrondes van de Champions League overleefd dus we gaan uit van de groepswinst in de CL.

Juventus Thuisshirt 2019-2020

juventus shirtAls je kijkt naar Juventus in de lijst dan bungelen ze al jaren onderaan in de top 10. Je kunt hier direct het unieke voetbalshirt bestellen die een keer geen verticale strepen heeft maar 2 vlakken. Bedruk het voetbalshirt met C. Ronaldo of De Ligt.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Top 10 voetbalshirts clubs 2019-2020
 • Club: Juventus FC
 • adidas voetbalkleding

Een Juventus voetbalshirt is wereldwijd populair en nu helemaal door Ronaldo. Het Juventus thuisshirt wordt zo’n 480.000 keer aangeschaft en iets meer als Ronaldo shirt. de populairste Juventus shirt is het Cristiano Ronaldo voetbalshirt 2019/20 of ga voor het Di Maria shirt. Wil jij ook een voetbalshirt bedrukken? Je hebt een originele bedrukking al voor 20 euro. We hopen op prachtige resultaten van de club uit Turijn.

Arsenal Thuisshirt 2019-2020

Vervolgens zien we het Arsenal thuisshirt op plek 7. Grote aankopen hebben we niet echt gedaan toch staan ze wereldwijd op de kaart. Waarschijnlijk door de tijd met Henry en Bergkamp.

direct bestellen

 • Shop bij Unisportstore.nl
 • De beste online prijs
 • Unieke Puma voetbalshirt
 • Hoofdsponsor: Emirates Fly Better

Het Arsenal shirt rood met wit is sinds het seizoen 2014-2015 te zien met de kledingsponsor Puma. In de shop hebben we een tal van producten van Puma en dus ook de voetbalshirt. Het is tevens mogelijk om een volledig Arsenal tenue te selecteren voor de laagste prijs. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen.

Arsenal FC hoort altijd voor de prijzen te gaan

Tottenham Hotspur Thuisshirt 2019/2020

tottenham hotspur shirtScoor hier het Tottenham Hotspur shirt welke hoog binnen is gekomen. Het voetbalshirt is te verkrijgbaar in diverse maten! Vorig seizoen hebben ze de finale gehaald dus vandaar op plaats 6.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Finalist Champions League
 • Maten: X Small – X Large
 • Nike Dri-FIT kleding

Wie ontwerpt nu eigenlijk het Spurs shirt? Al een aantal seizoenen zien we Nike op het voetbalshirt. Uiteraard heeft een club zelf ook inbreng voor de keuze van het voetbalshirt. Aan het eind van de rit moet het worden goedgekeurd door de club en sponsors. Wil je een totaaloverzicht shirts? Ga dan via onderstaande afbeelding naar alle kleding.

Bayern Munchen Thuisshirt 2019-2020

bayern munchen shirtZo we zijn onderweg naar de top 5 van de voetbalshirts. Hier gaan we toch wat meer clubs zien die gigantisch veel prijzen hebben gewonnen. Hier kan je alvast gaan nadenken over de nummer 1.

Klik hier door voor het Bayern Munchen thuisshirt 2019-2020.

Een grote vraag blijft ook waarom het Bayern Munchen thuisshirt 2019/2 en andere voetbalshirts tijdens een wedstrijd niet meer mag worden uitgetrokken. Volgens de FIFA is dat om de orde te bewaren. De clubs en sponsors waren het direct eens met de regel dus misschien zit hier meer achter. Wanneer een kledingstuk wordt uitgetrokken levert dat een gele kaart op. Zo weer wat geleed;)

 1. Welke van de bovenstaande shirts hoort hier niet in thuis
 2. Is er een uitshirt of 3de shirt die jij erg mooi vindt?

Liverpool Thuisshirt 2019-2020

Het Liverpool thuisshirt is altijd als 1 van de eerste op de markt. Nike ontwerpt al jaren de kleding van de club uit Liverpool. Je kunt het zo gek maken als je zelf wenst wat voetbalshirt betreft. Bestel deze hier direct onder bij Voetbalshop.nl.

voetbalshirts direct kopen

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Nike voetbalkleding
 • Nummer 4 in de lijst

Het Liverpool thuisshirt staat op een prachtige 4de plek. We hebben het dan wel over het shirt ontworpen door Nike. Het Liverpool shirt is meer dan 810.000 keer verkocht. Je vindt deze dus terecht zo hoog in de lijst.

Liverpool heeft terecht vorig seizoen de Champions League gewonnen

Manchester United Thuisshirt 2019-2020

Als je kijkt naar het adidas Manchester United shirt thuis kids 2020-21 staat deze hier misschien niet terecht. Hoe kijken jullie hier tegenaan? Op een derde plek verwacht je een club die in ieder geval iets hebben gewonnen. We kunnen ook even niet zeggen welke speler veel wordt bedrukt achterop het shirt.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Speciaal voor kids en senioren
 • Mooi rood voetbalshirt

Het Man United voetbalshirt wordt ook veel gekocht als iemand langs gaat in het stadion. Een uitstapje is een wedstrijd is natuurlijk geweldig voor iedere voetballiefhebber.


Het voetbalshirt van Manchester United is veel gekocht en meer dan een miljoen keer per jaar. In Nederland is het voetbalshirt populair door Antony en Rashford maar verder valt het mee qua aankopen.

Real Madrid Thuisshirt 2019-2020

Het Real Madrid thuisshirt staat al jaren in de top drie. Je kunt ook gaan voor een uitshirt of 3de voetbalshirt via onderstaande button. Wat vind jij van dit shirt voor aankomend seizoen?

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Overzicht totale kleding
 • Top 10 voetbalshirts clubs 2019-2020, nummer: 2
 • Wie is nu je favoriete speler?
 • Wat is je mooiste voetbalshirt aller tijden?

De Real Madrid voetbalshirts zoals het Real Madrid shirt, uitshirt en Europese shirt zijn dus te verkrijgen met FIFA Club World Cup badge. Je kunt het shirt morgen al dragen op de training. Shop daarnaast ook de trainingspakken, kleding, trainingstruien en sjaals.

Top 10 Voetbalshirts Clubs 2019-2020 Winnaar

De top 10 voetbalshirts 2017-2018 eindigt met het Nike Barcelona thuisshirt 2022-2023. Het Real Madrid thuisshirt stond vorig seizoen nog op één maar door het vertrek van Ronaldo zeker niet meer. Messi zorgt bij Barca voor een geweldige populariteit.

direct bestellen vsd

 • Top 10 voetbalshirts, Nummer: 1
 • Welke voetbalshirt vind jij het mooist?
 • Shop bij Unisportstore.nl

Een wedstrijd van FC Barcelona bijwonen wil iedereen wel. Goedkope voetbalreizen vind je bij onze aanbieder Voetbalreizen.com!
Wilt u graag een weekendje Barcelona? En een wedstrijd bijwonen dan kan je ook contact met ons opnemen.

Vergeleken met het voorgaande seizoen is het voetbalshirt iets subtieler gemaakt. Gek eigenlijk zo geblokt maar goed Messi zorgt dat het shirt meer dan een miljoen keer wordt gekocht.

Voetbalshirts Kopen

De samenstelling van de top 10 voetbalshirts kan qua uitstraling voor iedereen anders zijn. Naast voetbalshirts hebben we ook voetbal trainingspakken en voetbalreizen. Het adidas FC Bayern Munchen uitshirt die eind juli was uitgekomen wordt meer verkocht dan het thuisshirt en toch staat deze niet in de lijst. Waarom hebben clubs eigenlijk een uitshirt? Het team dat thuis speelt heeft altijd het recht om het eigen voetbaltenue te dragen. Zoals bijna altijd kiest het thuisteam het thuisshirt wat betekend dat het uitspelende team altijd het uitshirt moet dragen.

top 10 voetbalshirts clubs 2019-2020

Het is daarom ook een reden waarom moet worden gekozen voor een licht en donker shirt. Overigens is dat niet in alle gevallen waar want Real Madrid heeft beide lichte kleuren. Het uitshirt is dusdanig opvallend dat het dan wordt geaccepteerd. Door FIFA rechten moet altijd een licht tegen een donkerder kleur spelen. Deze regel bestaat al sinds de zwart/wit televisie. Een andere regel is dat een keeper altijd een kleur dat een aardig contrast geeft.

Gefeliciteerd FC Barcelona en Frenkie de Jong! Welke voetbalshirts zijn jouw favoriet? Laat het gerust onderaan de pagina weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *