Home » Tottenham Hotspur » Tottenham Hotspur 3e Shirt 2018-2019

Tottenham Hotspur 3e Shirt 2018-2019

tottenham hotspur 3e shirt 2018-2019Een fluor groen met blauw Tottenham Hotspur 3e shirt 2018-2019 kopen? Voor kinderen het Spurs 3de shirt kids mintgroen 2018-19. Ooit een dergelijk Champions League shirt gezien?

direct bestellen vsd

 • Club: Tottenham Hotspur
 • Geweldige CL groepsfase
 • In: kids, junior en senioren
 • Kledingmerk: Nike
 • Populair: Kane en Eriksen

Nike met het Spurs 3de voetbalshirt. Ontworpen met de meest bizarre kleuren die ik ooit heb gezien. We zijn erg benieuwd naar de groepsfase van de Champions League. Uiteraard zien we daar PSV maar ook Inter en Barcelona. De wedstrijden in de Champions League met dit prachtige voetbalshirt in het mintgroen met witte accenten. Ga jij klaar zitten voor de wedstrijden op woensdag en dinsdag?

Tottenham Hotspur FC met ook een prachtig mintgroene camo variant voetbalshirt. De wedstrijden in de Champions League zullen worden gespeeld in het shirt. Het groen / blauwe tenue met unieke accenten lijkt verdacht veel op de camo tenues van Manchester City, Galatasaray, Inter Milan en PSG. Spurs met dit seizoen Nike op het voetbalshirt. Zal bijvoorbeeld PSV standhouden en nog belangrijker gaan ze weer meedraaien in de top van de Premier League.Kledingsponsor Nike ontwerp vaker voor meerdere clubs een zelfde soort Europees voetbalshirt. Het kampioenenbal met mooie wedstrijden. De Premier League en FA Cup kan ook het decor worden van hetzelfde 3de voetbalshirt. Barcelona, Atletico Madrid en AS Roma allemaal met vreemde patronen op het shirt.

 • Club: Tottenham Hotspur FC
 • Kledingsponsor: Nike
 • Competities: CL en Premier League
 • Manager Pochettino

Tottenham Hotspur 3e Shirt 2018-2019

Een mintgroen camo shirt met de naam Spurs 3de voetbalshirt 2018/2019. De camouflage print is zeker niet nieuw want zagen we in het seizoen 2015-2016 al bij Napoli. Zowel de voorkant als de achterkant met een mintgroene / blauwe kleur. Een Tottenham Hotspur 3e shirt 2018-2019 is compleet te maken met voetbalshorts en kousen. Wel lekker als het straks wat kouder gaat worden. In het midden van het shirt natuurlijk hoofdsponsor AIA. AIA komt uit Azie en is een verzekeringskantoor. Wens je meer? Kies dan voor details zoals een Champions League of Premier League badge. Op de borst zowel het Nike logo als Tottenham Hotspur FC logo in het grijs. Je Spurs 3de voetbalshirt 2018/2019 laten bedrukken? De officiële bedrukking is natuurlijk weer mogelijk en herken je aan het logo in de cijfers.

Tottenham Europese tenues mintgroen 2018-19 voor de liefhebber van vreemde shirts. Een compleet Tottenham Hotspur tenue in het mintgroen? Shop dan ook de voetbalshorts en kousen van deze top club. Wel lekker om straks weer met een biertje of een cola de wedstrijden te bekijken. Nike swoosh zoals het logo ook wordt genoemd vinden we terug in het geel op het Spurs 3de voetbalshirt 2018/2019, short en kousen. Dri-Fit technologie over het gehele tenue voor vochtafvoer en een fris gevoel tijdens het sporten. Oké genoeg geluld over het shirt nu afwachten wat het allemaal gaat worden. Een tenue kan ook worden behangen met bijvoorbeeld Kane, Alli, Eriksen, Alderweireld, Vertonghen, Sanchez of eigen naam en nummer.

 • Tottenham Europese tenue mintgroen
 • Nike Dri-Fit technologie
 • Authentic shirts (Aeroswift technologie)
 • Nike tenues

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *