Home » Tottenham Hotspur » Tottenham Hotspur Tenue Kids 2018-2019

Tottenham Hotspur Tenue Kids 2018-2019

tottenham hotspur tenue kids 2018-2019In onze Spurs shop voor kinderen het Tottenham Hotspur tenue kids 2018-2019. Je kunt ook het Tottenham Hotpur thuisshirt 2018-19 los bestellen. Klik je op de button dan kom je bij de goedkoopste aanbieder Unisportstore.nl.

direct bestellen vsd

  • Tottenham Hotspur Football Club
  • Seizoen: 2018/2019
  • Kleuren: wit en army blue
  • Sterspelers: Eriksen, Vertonghen en Kane

Het Tottenham Hotspur thuistenue wordt compleet gemaakt met een voetbalshort, voetbalkousen en het Spurs thuisshirt. Je kunt ook een Tottenham Hotspur trainingspak in de winkelwagen als extra toevoegen. Ga hier eerst voor het Tottenham Hotspur thuistenue 2018-2019 en ga morgen al los op de training :).

Glory glory Tottenham Hotspur, Glory glory Tottenham Hotspur, Glory glory Tottenham Hotspur, And the Spurs go marching on.

Het Tottenham Hotspur tenue kids 2018-2019 zal te zien zijn tijdens alle thuiswedstrijden. Wembley is ingewisseld voor de nieuwe White Hart Lane van Spurs. Het oude stadion is inmiddels gesloopt. We gaan dit tenue vanavond zien in de Champions League finale. Het Tottenham Hotspur thuistenue 2018-19 is ontworpen in samenwerking met Amerikaanse sportgigant Nike. De jarenlange hoogstaande reputatie van het merk zorgt voor een uitstekende kwaliteit van het product. Je kunt hier ook gelijk naar het Tottenham Hotspur tenue thuis 2018-2019 voor senioren.

Tottenham Hotspur Tenue Kids 2018-2019

De donkere kleur met veel wit valt altijd op als je kijkt naar het Tottenham Hotspur thuis tenue. Het logo van Tottenham Hotspur F.C. is terug te vinden en op het linkerkant van het shirt en rechts op de short. Een logo van Nike vinden we links op het voetbalshirt en op de sokken. Het materiaal waarmee het Tottenham Hotspur tenue kids is gemaakt wordt Dri-fit genoemd. Je kunt dus lekker trainen zonder dat je last krijgt van transpiratie. Hierdoor blijft het tenue dus niet plakken en zal altijd lekker en comfortabel aanvoelen.

  • Voetbalclub: Spurs
  • Nike Dri-Fit
  • Thuisshirt, short en kousen
  • 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *