Home » Tottenham Hotspur » Tottenham Hotspur Tenue Thuis 2018-2019

Tottenham Hotspur Tenue Thuis 2018-2019

tottenham hotspur tenue thuis 2018-2019In onze Spurs shop het Tottenham Hotspur tenue thuis 2018-2019. Zoek je iets goedkopers? Klik dan op het oudere Tottenham Hotspur trainingspak 2017-2018. Je kunt ook een los Tottenham Hotspur thuisshirt 2018-2019 bestellen welke voorzien is van een geweldig design.

direct bestellen vsd

  • Tottenham Hotspur Football Club
  • Seizoen: 2018/2019
  • Nike voetbalkleding

Nike heeft het Tottenham Hotspur thuistenue ontwikkeld. De Amerikaanse sportgigant heeft een jarenlange reputatie in de sportwereld. Hierdoor hoef je, je zeker geen zorgen te maken over de kwaliteit van je aankoop. Het Spurs tenue thuis zal dit jaar te bewonderen zijn in de Premier League tijdens alle thuiswedstrijden van de club. Daarnaast zullen we het tenue terugzien in de FA Cup, League Cup en natuurlijk de Champions League.

Stelling: de CL finale is met veel geluk bereikt

Als we kijken naar het Tottenham Hotspur tenue dan zien we een mooie witte basiskleur zoals we ieder seizoen kunnen zien. Deze kleur wordt afgewisseld door donkere en rode accenten. Zo vinden we het Nike logo op de rechterborst en het Tottenham Hotspur F.C. logo op de linkerborst. Op de voorkant van het Tottenham Hotspur thuisshirt vinden we de sponsor AIA in het rood. Je kunt ook los een voetbalbroekje, voetbalsokken of shirt bestellen :).

Tottenham Hotspur Tenue Thuis 2018-2019

Een Spurs short heeft een mooie blauwe kleur, wat een serene rust in het tenue brengt. Daarnaast zijn de kousen ontworpen met een ergonomisch voetbed met de kleuren van het shirt en broekje. Door de samenwerking met Nike ipv Under Armour is het totale Tottenham Hotspur tenue thuis 2018-2019 ontworpen met het Dri-Fit materiaal. Je kunt nu dus nog chiller sporten in dit thuistenue. Maak dus vandaag nog je Spurs collectie compleet met het frisse Tottenham Hotspur tenue.

  • Tottenham Hotspur Football Club
  • Bijnaam: Spurs
  • Kledingmerk: Nike (Dri-FIT)
  • Thuisshirt, short en kousen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *