Tottenham Hotspur Thuisshirt 2018-2019

tottenham hotspur thuisshirt 2018-2019Wil jij ook het blauw met witte Tottenham Hotspur thuisshirt 2018-2019 kopen? Je kunt deze nu bestellen in de Nike variant. Eerst was dat Under Armour maar die zijn verdwenen. Je gaat dit shirt zien in de Premier League, FA Cup en de Champions League wedstrijden. Shop deze dus snel en ontvang het shirt morgen.

direct bestellen vsd

  • Outlet voetbalshirts
  • Sterspelers: Eriksen, Vertonghen en Kane
  • Club: Tottenham Hotspur FC

In het begint droegen ze dit shirt in het Wembley Stadium maar inmiddels is het nieuwe stadion geopend. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wel echt wat. Liever een andere kleur qua shirt? Ga eens langs bij het Tottenham Hotspur uitshirt blauw 2019-2020. Check snel het nieuwste wedstrijdshirt maar ook trainingspakken, shirts en meer Spurs. Wat vind jij van dit Tottenham Hotspur thuisshirt 2018-2019? Je kunt dezelfde variant met iets meer info bestellen via: Tottenham Hotspur shirt.

Tottenham Hotspur Thuisshirt 2018-2019

Tottenham Hotspur deed een seizoen lang mee in de top van de Premier League. Je vindt ze nu terug in de top 3 voor een plek in de Champions League. We kijken uit naar de laatste wedstrijden in de Champions League van dit seizoen:). Wil jij dit shirt bedrukken? Uiteraard kan je kiezen om de bekende helden te bedrukken. Het Amerikaanse sportmerk heeft gekozen voor een strak wit met blauw voetbalshirt. “WATCH US RISE” het motto van Sprus en wel terecht als je naar de afgelopen jaren kijkt. Je kent de sterren wel: Alli, Kane, Vertonghen, Vermaelen, Eriksen en Son dragen allemaal dit shirt. Nike Dri Fit technology ontworpen voor het nieuwste thuisshirt :).

  • Bijnaam: Spurs
  • Nike voetbalkleding
  • Sterren: Alli, Kane en Eriksen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *