Home » Tottenham Hotspur » Tottenham Hotspur Thuisshirt 2018-2019

Tottenham Hotspur Thuisshirt 2018-2019

tottenham hotspur thuisshirt 2018-2019Wil jij ook het blauw met witte Tottenham Hotspur thuisshirt 2018-2019 kopen? In de voetbal fanshop het voetbalshirt ontworpen door Nike in plaats van Under Armour. Spurs hebben een verbinding aan Nike voor meerdere seizoenen. Thuisshirts en tenues te zien in Premier League, FA Cup en Champions League op Wembley.

direct bestellen vsd

Outlet voetbalshirts
Sterspelers: Eriksen, Vertonghen en Kane
Tottenham Hotspur Shop

Wembley Stadium zal in het seizoen 2018/2019 het toneel worden. Check snel de nieuwste wedstrijdshirt maar ook trainingspakken, shirts en meer Spurs. Misschien wel het mooiste Tottenham Hotspur thuisshirt 2018-2019 ooit. Ga direct naar het Tottenham Hotspur shirt en bestel vandaag nog.

Tottenham Hotspur Thuisshirt 2018-2019

Tottenham Hotspur deed een seizoen lang mee in de top van de Premier League. Uiteindelijk was Chelsea te sterk en werden de Spurs 2de. Volgend seizoen dus weer Champions League met de geweldige sterren van het team. Een voetbalshirt bedrukken? Uiteraard kan je kiezen om de bekend helden te bedrukken. Het Amerikaanse sportmerk heeft gekozen voor een strak wit voetbalshirt. “WATCH US RISE” het motto en terecht als je naar de afgelopen jaren kijkt. Voetbalshirts gedragen door Alli, Kane, Vertonghen, Vermaelen, Eriksen, Walker en meer. Wens jij een bedrukking met deze helden? Uiteraard kan een tenue of thuisshirt worden bedrukt. Nike Dri Fit technology van het nieuwste thuisshirt maar ook Nike voetbalschoenen.

  • Club: Tottenham Hotspur
  • Nike voetbalkleding
  • Sterren: Alli, Kane en Eriksen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *