Turkije Trainingspak 2018-2019

turkije trainingspak 2018-2019Een zip jack met zwarte trainingsbroek voor het Turkije trainingspak 2018-2019. De eerstvolgende wedstrijden zijn voor de Nations League en kwalificatie EK voetbal 2020. Eerder in de voetbalshop het Nike Turkije trainingsjack of ga voor het nieuwe Nike Turkije thuisshirt 2021-2022.

  • Prijs vanaf €89,99
  • In: kinder, junior en senioren tot XXXL
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Trainingsjack en trainingsbroek
  • Landen voetbalshirts

In de Turkije voetbal fanstore de presentatie- joggings- en trainingspakken landen voor alle fans. Draag jij het Turks voetbalelftal ook een warm hart toe? Ga hierboven direct voor de nieuwste pakken.

direct bestellen vsd

Nike trainingspakken ontworpen voor het nationale team van Turkije. Een zwart trainingspak met rode accenten is natuurlijk geweldig om te dragen. Ideaal voor buiten, voetballen, naar school of om op de bank te hangen. Bestaande uit een heerlijk Turkije trainingsjack en bijpassende Turkije trainingsbroek voor een compleet Turkije trainingspak 2018-2019. In de fanshop van Voetbalshirtsdirect.nl volgen laten ook nog andere kleuren varianten en trainingspakken. We gaan het Nike Turkije presentatiepak zwart 2018-19 tijdens de wedstrijden voor de kwalificatie van het EK voetbal 2020.

Turkije Trainingspak 2018-2019

Het mooie aan de trainingspakken zijn de steekzakken om spullen in op te bergen. Verder is het pak ontworpen met een normale pasvorm en 100% polyester. Ga je dus sporten of trainingen is het ook een ideaal trainingspak. Geweldige kleuren met een rode Nike swoosh op de rechterborst voor de drager. Een geweldig geheel met de Nike lijnen over het gehele pak in het rood. Beschikbaar onder de trainingspakken voor kinderen, vrouwen, heren, mannen en junioren. Kijk je ook uit naar het EK voetbal 2020? Ga dan voor de nieuwste trainingspakken.

  • Turkije trainingskleding
  • Kledingmerk: Nike
  • Kwalificatie EK voetbal 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *