Umbro PSV Rood Zwart Trainingspak 2019-2020

umbro psv rood zwart trainingspak 2019-2020Check hier het Umbro PSV rood zwart trainingspak 2019-2020 of meer trainingskleding. Je besteld ze bij Voetbalshop.nl. Laat ons gerust weten wanneer jij trainingspakken draagt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Via de button naar Voetbalshop.nl
  • Zip 1/4 trainingsjack
  • Maten: junioren tot XXL

Je kunt vanaf vandaag weer een Umbro PSV trainingspak bestellen. Deze is verkrijgbaar in de junioren, kids en senioren variant. Wat vind jij van het nieuwe trainingspak? Of wens je liever een old school variant met volledige rits? We hebben ze in ieder geval in 3 varianten. We zijn er benieuwd naar de wedstrijden in de Eredivisie maar in het bijzonder in de Champions League. Ga hier ook voor het Umbro PSV oranje zwart zip trainingspak 2019-20.

Umbro PSV Rood Zwart Trainingspak 2019-2020

We verwachten veel van PSV in het nieuwe seizoen. Het Philips Stadion is een bekend stadion in Nederland en zal weer helemaal los gaan. Coach, Mark van Bommel gaat ook weer dit seizoen in de Eredivisie proberen geschiedenis te schrijven. Afgelopen seizoen waren het vooral passanten die PSV kampioen hebben gemaakt. We hebben ook al een bekend gezicht gezien met Afellay. We wensen je veel plezier en laat de zenuwen lekker gaan in het nieuwe trainingspak.

PSV Eindhoven Trainingspakken en Logo’s

Het PSV Eindhoven trainingspak is ontworpen en geproduceerd door Umbro. Umbro is een tijd weggeweest uit de voetbalwereld. Een aantal grote clubs die PSV zijn voorgegaan zijn Manchester United, Chelsea en Liverpool om de grootste te noemen. De trainingspakken voetbalclubs met het Umbro logo weer op de borst, tezamen met het PSV logo en bijbehorende sterren. Het pak is luchtdoorlatend ontwikkeld in combi met de mesh-panelen. Door deze Umbro technologie wordt het vocht van het transpireren naar de buitenkant van het materiaal afgevoerd.

  • Officiële webwinkel: PSV store
  • Umbro
  • Eredivisie, KNVB beker en Champions League
  • PSV Trainingspak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *