Home » Voetbalshirts 2018-2019 » Umbro PSV Thuisshirt 2018-2019

Umbro PSV Thuisshirt 2018-2019

umbro psv thuisshirt 2018-2019Wat vind je van het nieuwe Umbro PSV thuisshirt 2018-2019? Een Umbro creatie heeft veel weerstand gekend maar nu zijn een flink aantal supporters positief. Het Philips Stadion zal prachtig rood met wit kleuren! Ga ook voor het PSV uitshirt 2018-2019.

direct bestellen vsd

Outlet voetbalshirts
Beschikbaar in: senior, junior en kids
Seizoen:2018/2019
Umbro voetbalkleding
Sterspeler: Lozano

De PSV tenues thuis 2018/19 worden later aangeboden wanneer Umbro het tijd vindt om de voetbalshirts op de markt te brengen. PSV Eindhoven is een topclub uit de Eredivisie die afgelopen seizoen een moeizaam seizoen achter de rug heeft gehad. De jonge spelers Gastón Pereiro en Lozano zullen iets extra’s meer gaan geven. We zijn benieuwd welke aankopen we kunnen verwachten in het team. De winst in de Eredivisie staat in ieder geval op 1. Trainingen op de Herdgang en het Philips Stadion zullen weer prachtig rood met wit kleuren. De bijnaam van de club uit Eindhoven is dan ook Red White Army, Boerûh en “Lampjes”.

Umbro PSV Thuisshirt 2018-2019

Het Umbro PSV thuisshirt 2018-2019 is nu inmiddels als 3 seizoen door het merk ontworpen! Umbro heeft een goed contract getekend om voor PSV Eindhoven de voetbaltenues te ontwerpen. De Umbro Touch van de voetbalshirts en dus ook het PSV shirt thuis 2018/19 zorgen voor een fris en heerlijk gevoel. Tijdens de training of voetbal wordt vocht afgedreven naar de buitenste lagen. Het Umbro PSV thuisshirt 2018-2019 uiteraard met de bekende verticale strepen is natuurlijk te bedrukken met naam en nummer. Een officiële bedrukking kost €20,00 euro. Luuk de Jong of Jorrit Hendrix jouw favoriete voetballer? Creëer bijvoorbeeld een Luuk de Jong PSV shirt. Uiteraard zullen we het logo van Umbro en PSV Eindhoven terug vinden op de borst met de twee sterren boven het PSV logo. Freo zal in ieder geval niet meer terugkeren maar Philips blijft nog even de vraag.

PSV Fanstore

De PSV fanstore met altijd de nieuwste PSV artikelen zoals hierboven het Umbro PSV thuisshirt 2018-2019. Hier vinden we in ieder geval het PSV dekbedovertrek en in de toekomst ook een PSV sjaal en meer PSV merchandise! De PSV artikelen zoals wedstrijdkleding, trainingskleding en trainingspakken zijn het hele jaar door te verkrijgen. Zoek je een speciaal cadeau of wil je een gratis PSV voetbalshirt? Bekijk dan hieronder de speciale acties bij Energiedirect.nl. Welke artikelen ontbreekt volgens jou nog in de fanshop?

PSV Nieuws

PSV Eindhoven een bekende club wereldwijd. Bekende trainers als Guus Hiddink en Erik Gerets hebben daar wel voor gezorgd. In het seizoen 2012-2013 stond PSV Eindhoven nog op de 27ste plek van beste clubs in Europa. Een aantal grote namen in de voetbalwereld hebben het voetbalshirt van PSV hebben gedragen. Een aantal van deze spelers zijn bijvoorbeeld Romario, Ronaldo, Luc Nilis, Erwin Koeman en Ruud Gullit. De slogan van PSV is “eendracht maakt macht”.

  • Umbro Voetbalkleding
  • PSV officiële shop artikelen
  • Kinderen, dames en heren
  • Normale pasvorm
  • 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *