Home » PSV » Umbro PSV Trainingspak 2018-2019

Umbro PSV Trainingspak 2018-2019

umbro psv trainingspak 2018-2019In het donkerblauw het Umbro PSV trainingspak 2018-2019 en voor kinderen in het rood het PSV trainingspak kids 2017-2018. Laat ons gerust weten wanneer jij trainingspakken draagt?

direct bestellen vsd

Outlet trainingspakken
Beschikbaar in: kinderen en senioren
Zip 1/4 trainingsjack
Kleuren: blauw en rood
Maten: junioren tot XXL

Het Umbro PSV trainingspak 2018-2019 is verkrijgbaar in de junioren, kids en senioren variant. Wat vind jij van het nieuwe trainingspak? Of wens je liever een old school variant met volledige rits? Een trainingspak kan je voor kinderen aanschaffen van de club uit Eindhoven. We zijn er benieuwd naar de wedstrijden in de Eredivisie maar in het bijzonder in de Champions League. In de poule des doods.

Umbro PSV Trainingspak 2018-2019

Een Umbro PSV trainingspak donkerblauw is te verkrijgen in diverse maten. We verwachten veel van PSV in het seizoen 2018-2019. Het Philips Stadion is een bekend stadion in Nederland. Coach Mark van Bommel gaat ook weer dit seizoen in de Eredivisie proberen geschiedenis te schrijven. Afgelopen seizoen waren het vooral passanten die PSV kampioen hebben gemaakt. Het Umbro PSV trainingspak 2018-2019 zal onder andere te zien zijn voor de wedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en het belangrijkste in de groepsfase van de Champions League. We wensen je veel plezier en laat de zenuwen lekker gaan in het nieuwe trainingspak.

PSV Eindhoven Trainingspakken en Logo’s

Het PSV Eindhoven trainingspak is ontworpen en geproduceerd voor het eerst dit seizoen door Umbro. Umbro is een tijd weggeweest uit de voetbalwereld. Een aantal grote clubs die PSV zijn voorgegaan met het merk Umbro zijn Manchester United, Chelsea en Liverpool om de grootste te noemen. De trainingspakken voetbalclubs met het Umbro logo weer op de borst, tezamen met het PSV logo en bijbehorende sterren. Een van de mooie dingen van het trainingspak is het feit dat het luchtdoorlatend ontwikkeld is. Mesh gaatjes maken het mogelijk dat je Umbro PSV trainingspak 2018-2019 lekker koel blijft tijdens het transpireren. Door deze Umbro technologie wordt het vocht van het transpireren naar de buitenkant van het materiaal afgevoerd.

  • Officiële webwinkel: PSV store
  • Umbro
  • Eredivisie, KNVB beker en Champions League
  • PSV Trainingspak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *