Umbro West Ham United Thuisshirt 2020-2021

umbro west ham united thuisshirt 2020-2021Koop hier het Umbro West Ham United thuisshirt 2020-2021 in onze Hammers shop. De club uit Oost Londen wordt ook wel “The Hammers” genoemd. Je kunt ook langs het West Ham United shirt thuis kids 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids tot XXL
  • Kleuren: rood, blauw
  • The Irons helden: Bobby Moore

Je kunt nu het West Ham United shirt thuis bij ons bestellen. Volgens mij is het de eerste keer dat deze wordt aangeboden. We gaan “The Hammers” volgend seizoen gewoon weer terug zien in de Premier League. Oke het ging misschien niet helemaal vanzelf maar toch. Een prachtige club uit Londen. Shop hierboven snel het West Ham United shirt korte mouwen.

Het shirt is wederom een ontwerp van Umbro. Dit is het allereerste voetbalshirt dat Umbro onder handen heeft genomen. Vroeger was het ook de kledingmerk van City. De voetbalkleding van Umbro wordt gemaakt van 100% polyester en heeft een zelfde soort technologie als Nike. Je kunt ook een voetbalshirt bedrukken! Het is nog even wachten of een aantal grote spelers worden gehaald. Je kunt trouwens het voetbalshirt ook met lange mouwen krijgen.

Umbro West Ham United Thuisshirt 2020-2021

De West Ham United shop proberen we zo vol mogelijk te krijgen. De club is geweldig populair in Engeland maar ook ver daarbuiten. Zoek je bijvoorbeeld een West Ham vlag of sjaal? Je kan het allemaal krijgen bij onze aanbieder Unisportstore.nl. Alvast heel veel plezier met je West Ham United shirt. Heb je overigens nog vragen?? Neem dan contact met ons op via info@voetbalshirtsdirect.nl.

The Hammers voetbalreizen en tickets

Je kunt hier ook West Ham United tickets of en complete reis boeken. Iedereen wil de fantastische supporters van The Hammers wel eens uit hun dak horen gaan. Waarschijnlijk heb je het al meegekregen dat een aantal voetbalreis aanbieder failliet zijn gegaan. We houden je op de hoogte van de mogelijkheden. Je kunt dan dus een volledige voetbalreis West Ham United boeken of ga dan weer voor losse tickets. Beleeft de sfeer van Queen Elizabeth Olympic Park en het wordt een voetbalreis om nooit te vergeten.

  1. Hieronder een filmpje van Rice in de Corona tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *