Home » Manchester United » United Uitshirt Zwart Vrouwen 2017-18

United Uitshirt Zwart Vrouwen 2017-18

united uitshirt zwart vrouwen 2017-18Het nieuwe United uitshirt zwart vrouwen 2017-18 kopen? Voetbalkleding voor dames met een unieke vrouwelijke pasvorm. Naast vrouwen maten ook beschikbaar in 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Buiten Old Trafford zien we het voetbalshirt in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €56,95
Beschikbaar in: dames / vrouwen
adidas Clima-cool technologie

Het Manchester United voetbalshirt in de kleur zwart met wit dit jaar. Een design geïnspireerd door de periode 1990-1992. Een legendarisch United met een bekend design en kleuren. Jaren van de Europacup II, FA cup, Landskampioenschap en UEFA Super Cup. Het nieuwe uitshirt met een zelfde soort design al hetzelfde jaar. Shop hierboven direct het Manchester United uitshirt vrouwen 2017-2018.

United Uitshirt Zwart Vrouwen 2017-18

Het United uitshirt zwart vrouwen 2017-18 gekenmerkt door de geometrische vormen. We zijn dan ook blij dat het voetbalshirt voor dames beschikbaar is in onze voetbalshop. Het origineel heeft een ronde hals maar de vrouwelijke pasvorm heeft een diepe hals. Uiteraard de bekende 3 adidas strepen onder de oksel in het wit. De adidas-stripes zijn het kenmerk van adidas naast Clima-Cool.

Manchester United Shirt Dames 2017-18

Sponsor Chevrolet in het midden van het voetbalshirt en het adidas logo, Manchester United logo op de linker en rechter borst. De Climacool technology van het Duitse sportmerk zoals gezegd zorgt voor een fris gevoel. Daarnaast zijn de voetbalshirts slimfit met een geweldig design. Een Manchester United voetbalshirt met naam? Bedrukt bijvoorbeeld Pogba, Martial, Rashford, Mata en Lukaku of kies een eigen naam en nummer. Een geweldig voetbalshirt voor een nog betere prijs.

  • Manchester United Football Club
  • Kleuren: zwart met wit
  • Uitwedstrijden en buiten Old Trafford

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *