Virgil Nederland Elftal Thuisshirt 2022-2023

virgil nederland elftal thuisshirt 2022-2023De grote man van Liverpool Football Club in het Virgil Nederland Elftal thuisshirt 2022-2023. Bij oranje is hij al een tijdje de captain. Een unieke variant op het thuisshirt in het oranje en beschikbaar als Ek variant 88.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • World cup tot EURO2024
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding

In de rekken vind je de Nederlands Elftal oranje voetbalshirts bedrukt met Virgil van Dijk. Wij hebben online de aanbieders vergeleken! Samengevat komen we uit bij Voetbalshop.nl voor de beste prijs. Je kan de naam Virgil selecteren in de winkelwagen. Via Nike Nederlands Elftal thuisshirt oranje 2022-2023 kan je ook een losse bestellen. Daarnaast ligt deze ook gewoon voorbedrukt in de winkel.

Het is de hopen dat de captain nu wel mee kan en geen blessures meer krijgt voor het WK in Qatar

De sterverdediger was wel vaak aanwezig maar door de nieuwe lichting de onbetwiste aanvoerder van het Nederlands Elftal. Na een recordtransfer van 84,5 miljoen naar Liverpool Football Club standaard in de basis bij oranje. We hopen dan ook nog jaren van de verdediger te kunnen genieten. Het wordt weer eens tijd dat de hoofdtoernooien worden gehaald met oranje. Zijn debuut op 10 oktober 2015 wat best laat is voor een verdediger van zijn kaliber. Ga voor het geweldige voetbalshirt van deze man in de online shop. Kies hier ook het Nike Nederlands Elftal thuistenue oranje 2022-2023.

Virgil Nederland Elftal Thuisshirt 2022-2023

Het prachtige nieuwe Nederlands Elftal shirt met de zwarte accenten. De kleur oranje komt iets meer naar voren dan voorgaande jaren. Voetbal je veel op pleintjes of wekelijks naar de training? Ga in het nieuwe oranje Virgil van Dijk voetbalshirt welke we gaan zien op de World Cup. Een bedrukking in het zwart met VIRGIL 4 voor de nieuwe verdedigende held. Je kunt ook het Nederlands Elftal Virgil uitshirt blauw 2022-23 voor de verandering. Zijn betaalde carrière begonnen bij FC Groningen vervolgens vertrok hij naar Celtic en van Southampton naar Liverpool FC.

  • Virgil van Dijk
  • Land: Nederland
  • Club: Liverpool
  • Positie: verdediger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *