Virgil van Dijk Liverpool Thuisshirt 2020-2021

virgil van dijk liverpool thuisshirt 2020-2021Scoor hier direct het Virgil van Dijk Liverpool thuisshirt 2020-2021. Een origineel Liverpool thuisshirt 2019-2020 met rugnummer 4 voor jou :). Je kunt deze al over 2 dagen dragen op de training!

direct bestellen vsd

  • Naam: Virgil van Dijk
  • Geboortedatum: 8 juli 1991
  • Positie: verdediger centraal
  • Club: Liverpool football club

We kunnen wel zeggen dat na de komst van Virgil, Liverpool FC een stuk populairder is geworden. Je kan het alleen al zien aan onderstaande YouTube filmpje;). Wil jij ook een Virgil voetbalshirt met bedrukking? Voetbalshirtsdirect.nl heeft de prijzen online vergeleken en zo kwamen we uit bij Unisportstore. Je kunt ook zelf een Virgil van Dijk voetbalshirt ontworpen door zijn naam te selecteren in de winkelwagen.

Virgil van Dijk is de beste verdediger van Nederland – Quote

De verdediger is een absolute recordaankoop als het gaat om verdedigers. Liverpool FC betaalde ongeveer 84,5 miljoen aan Southampton FC voor de verdediger centraal. Je weet dan meteen dan een recordtransfer helpt bij de populariteit van shirts. Welke maten voor deze shirts zijn dan mogelijk? Ze beginnen bij 98 cn, 128, 140, 152, 164 tot 176 cm. Daarna komen de small, medium, large, Xlarge tot XXXL. Wens je naast dit shirt ook de oranje variant? Klik dan op de blauwe link: Virgil Nederland Elftal thuisshirt 2018-19 en ga helemaal los.

Virgil van Dijk Liverpool Thuisshirt 2020-2021

Kort gezegd hebben we de Virgil voetbalshirts Liverpool 2020/21 voor kinderen en senioren. Virgil van Dijk begon zijn carrière bij WDS’19 en vertrok naar Willem II. Helaas kwam hij nooit tot spelen bij WII in het eerste en vertrok naar FC Groningen. Daar groeide hij uit tot een basisspeler en ging al weer snel naar Celtic FC. Een voetballer die snel carrière maakt en nu ook de man is geworden bij het Nederlands Elftal. Wat een baas is het toch ook! We wensen Virgil heel veel succes met zijn nieuwe avontuur. Wil je het shirt van vorig jaar? Ga dan naar Liverpool blauw shirt uit Virgil van Dijk 2020-21.

  1. Is Virgil op de toppen van zijn kunnen?
  2. Gaat Virgil de CL winnen in zijn carrière?
  3. Naar welke club hoop jij dat deze held gaat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *