Voetbalreis Barcelona

voetbalreis barcelonaEen voetbalreis Barcelona of voetbalreizen Barcelona zijn te boeken met eigen vervoer of all in net als alle voetbalreizen Spanje. In het overzicht goedkope voetbalreizen met goedkope FC Barcelona tickets.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €119,-
  • Aanbieder: Voetbalreizen.com
  • Tickets en complete trips
  • Incl: vervoer, kaarten en hotel

Een voetbalreis Barcelona is door het bestuur van FC Barcelona nog gemakkelijker gemaakt. Het bestuur staat achter de fans en houders van FC Barcelona om nog gemakkelijker voetbalreizen Barcelona te boeken. Het betreft niet alleen de FC Barcelona tickets in Camp Nou maar ook de uitwedstrijden tijdens de Copa del Rey en de Champions League.

FC Barcelona Voetbalreizen Vergelijken

Een voetbalreis Barcelona is niet te vergelijken met bijvoorbeeld een voetbalreis Real Madrid 2019. De club is erg open en het is zelfs mogelijk om tijdens een uitwedstrijd tussen je idolen te zitten zoals Messi, Iniesta of Suarez om een paar sterspelers te noemen. De totaalprijzen van een complete voetbalreis Spanje zal meer kost in verband met reistijd en afstand in vergelijking met een voetbalreis Borussia Dortmund. Je wilt natuurlijk niet zelf naar Spanje rijden. In de fanstore hebben we naast voetbalreizen ook een tal van producten. FC Barcelona voetbalreizen vergelijken staat wel op 1 voor voetbalshirtsdirect.nl.

Voetbalreis Barcelona

In vergelijking met de meeste aanbieders is nu voetbalreizen.com een keer goedkoper. Het betreft alle wedstrijden zoals de kleinere wedstrijden zoals Barcelona – Sporting Gijon liever Barcelona – Real Madrid dan bent u bij Forzavoetbalreizen aan het juiste adres. U kunt een voetbalreis op maat maken door andere tickets Barcelona te bestellen of langer te blijven om de stad Barcelona te verkennen. Je kunt lezen in de klantbeoordelingen dat iedereen tevreden is en de reis van A tot Z is geregeld. In veel gevallen bestaat de mogelijk om een Camp Nou stadion tour bij te boeken om het prachtige stadion Camp Nou in alle rust te bekijken. De club heeft een prachtig verleden die wordt tentoongesteld in het FC Barcelona museum. Een vader zoon weekend, cadeau voor hem of haar of even weg met het voetbalteam? Een voetbalreis Barcelona zal je niet tegenvallen. Hieronder de vanaf prijzen voor voetbalreizen Barcelona.

Voetbalreizen Barcelona

Complete voetbalreizen Barcelona boeken of losse Barcelona kaarten het is allemaal mogelijk bij onze betrouwbare partners. Je kunt hierboven zien dat een topwedstrijd soms best aan de prijzige kant kan zijn maar in sommige gevallen zoals wedstrijden tegen Malaga is het rond de 359 per persoon. We gaan later in op de FC Barcelona tickets die voor een klein bedrag kunnen worden geüpgraded. Een complete voetbalreis bestaat natuurlijk ook uit vliegtickets en overnachting. Het betreft minimaal een 3 sterren hotel. Heb je al een reis geboekt met overnachting dan kan je ook alleen de tickets Barcelona bestellen. Bekijk de mogelijkheden van de voetbalreizen Barcelona en geniet van deze prachtige ervaring.

barcelona shop

Tickets Barcelona

De tickets Barcelona kunnen zoals gezegd los worden geboekt. In de Spaanse Liga staat de speeldatum niet altijd vast. Tickets Barcelona zijn daarom altijd pas van de voren te verkrijgen. Een voetbalreis Barcelona bestaat daarom altijd uit een voetbalreis van 3 dagen. Tickets Barcelona kunnen worden aanpast door een andere categorie te kiezen. Een kleine extra bedrag kan zorgen voor een mooie categorie tickets FC Barcelona. Een voetbalreis Barcelona met een klein bedrag voor de boeking kan eenvoudig worden gerealiseerd. Heel veel plezier van deze prachtige voetbalreis. Bekijk hieronder de prijzen van losse Tickets Barcelona.

Camp Nou Tickets

Naast een bezoek aan de fantastische stad Barcelona hoort een Camp nou bezoek ook bij de reis. Camp Nou tickets kunnen eenvoudig op locatie worden geboekt. Aangezien het Barcelona museum ook aanwezig is kan je Camp Nou bezoeken tenzij het een wedstrijddag betreft. Het prachtige stadion van FC Barcelona dat werd geopend in 1957 en is 1 van de grootste voetbalstadion ter wereld. De capaciteit van Camp Nou is 99.050 bezoekers. Een voetbalreis Barcelona heeft dus mogelijkheden als je de capaciteit bekijkt. De gemiddelde prijs voor de Camp Nou tickets is €17,00 euro. Een dag voor de wedstrijd gaat het stadion eerder dicht dus kies gericht de Camp Nou tickets. Breng je tijdens je voetbalreis Barcelona een bezoek aan Camp Nou dan mag je Nike FC Barcelona thuisshirt 2020-2021 natuurlijk niet ontbreken.

  • Futbol Club Barcelona
  • Stadion: Camp Nou
  • Tickets en kaarten
  • Rondleiding mogelijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *