Home » Voetbalreizen Engeland » Voetbalreis Liverpool

Voetbalreis Liverpool

voetbalreis liverpoolIn Nederland en onder toeristen is een voetbalreis Liverpool geweldig populair. Naast Liverpool voetbalreizen is een voetbalreis Newcastle United FC ook populair. Heerlijk om met de ferry een weekend weg te gaan richting de top wedstrijden.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf 139,00 tickets
  • Wedstrijdkaarten, hotel en vervoer
  • Gegarandeerde zitplaatsen naast elkaar

Het prachtige voetbal van de The Reds en het aanstellen van Jürgen Klopp maken de voetbalreis compleet. Shop via direct bestellen ook de Liverpool tickets en wedstrijdkaartjes! Een voetbalreis Liverpool kan dus worden geboekt via bovenstaande nu bestellen button. Je komt dan bij de goedkoopste aanbieder van voetbalreizen. Voetbalreizen vergelijken doen wij aan de hand van een tabel met daarin de populairste aanbieders en Liverpool wedstrijden. Hieronder bijvoorbeeld de verschillen voor de wedstrijden van Liverpool FC tegen diverse tegenstanders.

liverpool thuisshirts 2018-19

Voetbalreis Liverpool

Een voetbalreis Liverpool is in beide gevallen gebaseerd op een 2 daagse vliegreis. Het betreft in alle gevallen officiële Liverpool FC wedstrijdtickets naast elkaar. In veel gevallen is het ook mogelijk om een vlucht of verblijf te verlengen zodat je bijvoorbeeld nog een tour kunt doen door het Anfield Road stadion. Bij alle partners is de overnachting centraal gelegen! In het informatieboekje wordt duidelijk aangegeven hoe je bij het Anfield Road moet komen. Een groot ander voordeel van Forzavoetbalreizen is niet alleen de prijs maar na afloop krijg je ook nog een gratis fotoboek!

voetbalreizen liverpool

Voetbalreizen Liverpool geven een unieke ervaring aan de voetballiefhebber die niet te vergeten is. Liverpool FC uiteraard bekend van “You never walk alone” moet een keer in het echt worden beleefd. The Reds met het opvallende Liverpool shirt heeft als rivaal Everton. Een populaire wedstrijd is dan ook Liverpool – Everton. Twee andere populaire en veel geboekte wedstrijden zijn:

Liverpool – Manchester United
Liverpool – Chelsea

Een top ervaring om tussen de Engelse fans van Liverpool FC te zitten. Geniet nu dus van een geweldig georganiseerde voetbalarrangement inclusief Liverpool tickets en alles erop en eraan. Voetbaltravel wordt steeds populairder en krijgen ook steeds meer vragen over een voetbalreis Liverpool.

Voetbalreizen Vergelijken

Voetbalreizen vergelijken doen we door middel van een tabel. Online voetbalreizen vergelijken is meer dan alleen  de prijs maar ook wat de klant zegt. Wij hebben de ervaringen meegenomen en kiezen daarom alleen voor de beste beoordeelde voetbaltravel aanbieders. In de categorie voetbalreizen Engeland is een voetbalreis Liverpool misschien wel het populairst. Alvast heel veel plezier en we hopen dat het gemakkelijk kiezen is aan de hand van voetbalreizen vergelijken! Nog niet echt een idee bekijk dan een de top 10 voetbalreizen. Bekijk hieronder nog een kleine sfeerimpressie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *