Voetbalreis Newcastle United

voetbalreis newcastle unitedBreng een bezoek aan St. James’ Park met een voetbalreis Newcastle United in het overzicht. Bestaande uit een vlucht, ferry of met eigen vervoer bij Voetbalshirtsdirect. Vergelijkbare goedkope voetbaltrips vind je in het overzicht goedkope voetbalreizen of bekijk eens een populaire voetbalreis Liverpool.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf 89,- tickets
  • Vervoer: auto, ferry en vliegtuig
  • All in met hotel

Een voetbalreis Newcastle United is een belevenis op zich. Een ultieme ervaring op het St. James’ Park maar je hebt ook nog een de keuze om met de Ferry, auto of vliegtuig te gaan. Een unieke belevenis in het stadion en geweldig om de spelers van dichtbij te kunnen bekijken. Gerelateerde reizen met de boot zijn bijvoorbeeld voetbalreis Sunderland en Voetbalreis Manchester City.

newcastle united fanshopEen voetbalreis Newcastle United is eenvoudiger te boeken dan dat je denkt. Een voetbalreis Newcastle United wordt volledig voor je verzorgd. Het enige nadeel van de door ons geselecteerde aanbieder is dat deze vliegreizen aanbieden naar Newcastle United. Het grote voordeel van een vliegreis Newcastle United is dat het binnen twee dagen kan in plaats van 4 dagen. Een voetbalreis Newcastle United kijk natuurlijk niet zonder het zwart met witte Newcastle United thuisshirt 2018-2019. Voetbalreizen NUFC met de ferry? Neem gerust contact met ons op via info@voetbalshirtsdirect.nl. Eenmaal ingecheckt dan kan natuurlijk worden genoten van een biertje in de pub. St. James Park ligt tussen de pubs dus je kunt altijd genieten van de sfeer rondom de wedstrijd. De tabel hieronder gelden voor de prijzen excl. vervoer.

Voetbalreis Newcastle United

Newcastle United tickets worden later nog los aangeboden maar zijn via bovenstaande tabel al los te boeken. Voetbaltickets los zijn al te verkrijgen vanaf €89,00. The Magpies hebben het moeilijk dus extra steun kan de club uit Newcastle zeker gebruiken. Op onderstaande afbeelding is te zien hoe bijzonder het stadion eigenlijk is. St. James’ Park heeft daarmee een prijs en wel de top 10 van lelijkste voetbalstadions. Klik hieronder snel door naar onze aanbieder en vlieg, rij of vaar binnenkort al naar NUFC.

Een voetbalreis St. James’ Park wil zeggen een unieke ervaring in een bijzonder stadion in de Barclays Premier League. Om de week gaan groepen Nederlanders op bezoek in het St. James’ Park dat meer dan 50.000 supporters kwijt kan. NUFC dat vier keer kampioen is geworden van de Premier League heeft inmiddels veel opgekocht rondom het stadion. In de toekomst willen ze gaan uitbreiden en een voetbalreis St. James’ Park nog makkelijk te maken. Bekijk hieronder hoe St. James’ Park aanvoelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *