Voetbalschoenen 2018

Je vindt hier de nieuwste voetbalschoenen 2018

Bekijk hier het totaaloverzicht voetbalschoenen >>

adidas Voetbalschoenen

Nike Voetbalschoenen

Puma Voetbalschoenen

New Balance Voetbalschoenen

Under Armour Voetbalschoenen

Mizuno Voetbalschoenen

Vrouwen Voetbalschoenen

Overige voetbalschoenen

Voetbalschoenen 2018

voetbalschoenen 2018De voetbalschoenen 2018 ontworpen als lichtgewicht schoenen voor acties en comfort. Denk aan de terugkomst van de adidas Predator voetbalschoenen.

  • Voorbeeld hiernaast is niet echt
  • Zwarte voetbalschoenen
  • Merken: Nike, Puma, adidas, NB, UA
  • Nieuwkomers: Mizuno en Pantofola D’oro
  • Hoge schoenen
  • Lichtgewicht

ACE hebben we in 2017 vaarwel gezegd. Nike komt met verschillende hoge varianten van Cristiano Ronaldo, Neymar en Lewandowski. Geweldige ontwerpen mogen we weer verwachten zoals adidas, Puma, Under Armour, New Balance en Umbro. Nike hoge voetbalschoenen blijven het populairst als we ook terugkijken naar vorig seizoen. Uitgerust met de nieuwe technologieën om een nog betere voetballer te worden. We gaan natuurlijk ook in op de outlet voetbalschoenen en goedkope boots van 2018. Goedkoop met sokje zwart zoals de nieuwste voetbalschoenen 2018 ook worden genoemd.

De nieuwste binnenkomer qua zoeken op www.voetbalshirtsdirect.nl is hoge schoenen met sokje. Beschikbaar voor kinderen, heren en vrouwen in diverse kleuren. In onze voetbalshop gaan we de nieuwste packs bijhouden. Bijzondere voetbalschoenen zoals de exclusieve boots ook te verkrijgen. Messi voetbalschoenen maar ook Ronaldo schoenen heel populair. Vorig jaar zijn Paul Pogba, Mbappe, Lukaku, Sanchez, Dybala en Suarez erbij gekomen qua populair voetbalschoenen. De nieuwste technologieën belangrijk voor wendbaarheid, acties en grip op de bal. Schiet dus nog heerlijker de bal in de kruising met de nieuwste voetbalschoenen. Wij gaan voor kwaliteit en de outlet schoenen al beschikbaar vanaf €34,95! Voetbalschoenen 2018 en helemaal klaar voor het nieuwe jaar.

De voetbalschoenen van Nike met de vernieuwde Mercurial 360 met de nieuwste Flyknit. Daarnaast kwamen de nieuwste Magista, Hypervenom en Vapor voetbalschoenen van Nike op de markt. We beginnen het seizoen met oranje voetbalschoenen en gaan vervolgens over op zwarte en grijze football boots. De nieuwste Flyknit 360 van Mercurial Superfly VI en Mercurial Vapor XII met een geweldige uitstraling. Bestaande uit hoge voetbalschoenen en lage voetbalschoenen gedragen door de grote sterren ter wereld.

  • Football boots en cleats
  • Unieke noppensystemen
  • Geweldige technologieën
  • Sokachtige fit