Voetbalsokken 2021-2022

Voetbalkousen als onderdeel van het tenue | Voetbalsokken 2021-2022

Voetbalsokken 2021-2022

voetbalsokken 2021-2022Voor het nieuwe seizoen de voetbalkousen 2021-2022 voorzien van een erg aantrekkelijk en soms ook verrassend design. De voetbalkousen vormen een onderdeel van de totale tenues en zijn erg belangrijk wanneer je het veld betreedt. Een van de belangrijke dingen is dat de sokken comfortabel en vooral vocht afvoerend zijn.

Voor het ontwerp van de voetbalkousen is er door alle clubs voornamelijk samengewerkt met sportgiganten Nike, adidas en Puma. Alle 3 hanteren de producten de integratie van vocht afvoerend materiaal dat de namen: Dri-Fit (Nike), Clima Cool (adidas) en Dry-Cell (Puma) heeft. Hierdoor blijven de sokken dus lekker droog aanvoelen op de huid door het vocht wordt afgevoerd en opgevangen in de buitenste lagen van het materiaal. Verder hebben de clubs en de sport producenten voor dit seizoen extra hun best gedaan op het voetbed van de voetbalsokken.

De voetbalkousen 2021/22 met een aangepast voetbed zorgen voor een ergonomisch design. Naast het design hebben de kousen een perfecte pasvorm. Voor ieder persoon zal het dus als gegoten zitten, wat prestaties uiteraard alleen maar ten goede kan komen. Bekijk dus gerust rond en maak je keuze om jouw voetbaltenue voor dit jaar compleet te maken. Alle beschikbare sokken vind je hierboven in een handig link overzicht voor de voetbal liefhebber. Uiteraard kun je in het menu ook gewoon alles per club kijken.

Loop ook eens door de pagina’s: