Wijnaldum Voetbalshirt Liverpool

wijnaldum voetbalshirt liverpoolSpeciaal voor de Nederlanders het Wijnaldum voetbalshirt Liverpool. Een Georginio Wijnaldum Liverpool voetbalshirt en wedstrijdshirt met prachtige witte bedrukking. Naast de thuisshirt ook uitshirt, voetbal presentatiepakken en trainingsshirts van Wijnaldum.

direct bestellen vsd

Direct naar Voetbalshop.nl
In: kinderen, vrouwen, junior en senior
Seizoen:2017-2018
Rugnummer 5

Liverpool FC een club vol historie met een geweldige selectie. Waarschijnlijk gaan we Georginio Wijnaldum terug zien in de Champions League. Shop nu dus snel het prachtige Nike Liverpool thuisshirt 2021-2022 met rugnummer 5 van Wijnaldum. Het kampioenschap heeft Liverpool inmiddels uit het hoofd gezet dus opnieuw kans in 2017-2018. Een nieuw succesteam onder leiding van Jürgen Klopp komt steeds dichterbij en hopelijk ook de successen. Ga hieronder direct naar Unisportstore en shop de Liverpool voetbalkleding.

Anfield Road de thuishaven voor het Liverpool thuisshirt. We hopen op een nieuwe succesvolle periode met Wijnaldum in de hoofdrol. Het traditionele rood staat symbool voor de ploeg uit Liverpool. Een geweldige club met nog betere voetballers. Georginio Wijnaldum is langzaam uitgegroeid tot sterspeler van Liverpool en het Nederlands Elftal. De middenvelder welke in de Eredivisie speelde voor Feyenoord en PSV speelt alweer een paar jaar in Engeland. Shop via bovenstaande button het Liverpool shirt Wijnaldum of andere Liverpool voetbalkleding.

Wijnaldum Voetbalshirt Liverpool

Het Liverpool thuisshirt Wijnaldum ontworpen door New Balance. adidas, Warrior en Reebok waren eerdere kledingsponsors. Standard Chartered staat al jaren aan de voorkant van het thuisshirt. Voordat Wijnaldum het Liverpool shirt droeg was hij actief bij Newcastle United. Check hier het laatste voetbalnieuws via de blauw link. Ben jij geïnteresseerd in het Wijnaldum Liverpool thuisshirt of andere nieuwe voetbalshirts? We houden alles in de gaten van Liverpool en Georginio Wijnaldum. Volg ons dus via de sociale kanalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *