WK 2018

Voetbaltenue Landen | WK 2018

WK 2018

WK 2018 in Rusland met natuurlijk de nieuwste voetbalkleding, nieuws, wedstrijden en meer informatie. FIFA maakte op 2 december 2010 bekend dat gastland Rusland de organisatie op zich zal nemen. Wanneer vindt het WK 2018 plaats? Start op 14 juni 2018 tot finale op 15 juli 2018. Het WK voetbal 2018 met 32 landen welke als beste wordt bekeken. Russia eerder een toernooi georganiseerd? Het betreft de tweede keer voor Rusland. De Olympische Winterspelen werden namelijk in 2014 georganiseerd. Rusland een Oost-Europees land welke uniek is voor een dergelijk groot toernooi.

wk 2018
Shop de WK voetbal kleding landen >>

FIFA Wereldkampioenschap Voetbal Russia

Een FIFA Wereldkampioenschap voetbal Russia zal starten op 14 juni 2018. Rusland heeft beloofd de organisatie net zo goed of beter te regelen dan het WK voetbal 2014. De WK-finale 2014 (Duitsland – Argentinië) werd gebruikt om de WK-organisatie door te geven aan Rusland. President Poetin zal alles op alles zetten op een goede organisatie te creëren. Wij gaan organiseren dat alle voetbalshirts, trainingspakken, trainingsshirts, vlaggen, sjaals en t-shirts beschikbaar komen van alle landen. De kwalificaties WK 2018 zullen eerst moeten worden afgerond om te bepalen welke 31 landen van de 204 mogen deelnemen. We zeggen 31 want Rusland is al verzekerd van een plaats omdat ze gastland zijn.

WK Voetbal 2018 speelsteden, data en tijden

Wat wordt veel gezocht tijdens een WK voetbal 2018? WK Voetbal 2018 speelsteden om te bepalen waar een voetbalreis heen moet. WK 2018 data om te bepalen welke dagen massaal worden vrij gevraagd om jouw land te volgen op het hoogste podium. De tijden linken natuurlijk aan de data. 1 van de speelsteden valt gelijk op: Sotsji waar ook de Olympische spelen werden gehouden. Andere bekende speelsteden zijn; Sint-Petersburg, Rostov, Kazan en Moskou. De populaire voetbalclubs uit de betreffende steden zijn; Zenit Sint-Petersburg, Spartak Moskou, CSKA Moskou, Lokomotiv Moskou, FK Rostov en Roebin Kazan om zo de grootste clubs even te noemen.

wereldkampioenschap voetbal 2018

WK Nederlands Elftal

WK Nederlands Elftal in aanloop naar weer geen toernooi. Het was even wennen om het Nederlands Elftal niet te zien tijdens het Europees Kampioenschap voetbal 2016. We konden het ook goed merken want de voetbalshirts Nederlands Elftal zijn nog steeds te verkrijgen. De bondscoach van Oranje zal moeten zorgen dat we als eerste eindigen in een poule met Frankrijk en Zweden. Shop alvast een Nederlands Elftal oranje shirt, trainingspak, t-shirt, sjaal of vlag en moedig NL aan op weg naar het WK Nederlands Elftal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *