WK Voetbal Wedstrijdbal Telstar 2018

wk voetbal wedstrijdbal telstar 2018In het zwart met wit een WK voetbal wedstrijdbal Telstar 2018 kopen? Bij Voetbalshirtsdirect ook het adidas EURO 2020 wedstrijdbal Uniforia wit.

direct bestellen vsd

+ Prijs vanaf €14,95 / korting bij bulk

+ Trainingsballen €19,95

+ Officiële wedstrijdbal / training


Voetballen kopen? Shop de wedstrijdballen van het Wereldkampioenschap voetbal 2018. Kies de nieuwste voetballen zo hebben we ook het adidas Champions League voetbal 2018.

WK Voetbal Wedstrijdbal Telstar 2018

adidas Telstar World Cup voetballen ontworpen voor het WK voetbal 2018. Getest door de sterren van de wereld en door adidas vormgegeven. De panelen met unieke kleuren en de bekende vlakken in het grijs, goud, zwart, wit. Voorzien van de nieuwste technologieën gaan we de ballen voorbij zien komen. Een stabiele zweef welke uitvoerig wordt getest. De WK wedstrijdbal met naam Telstar is beschikbaar als officiële bal, wedstrijdbal en de replica ballen vanaf €29,95.

In de store de adidas Telstar World Cup voetballen met unieke kleur en geweldige energie. Een bovenste laag en unieke vlakken zodat energie vrij kan komen. Tijdens de trainingen of wedstrijden kan je nu nog nauwkeuriger passen en schieten. Een strakke zweef wanneer de voetbal perfect wordt geraakt. We wensen je veel plezier met de duurzame voetbalballen zoals het adidas Knock Out voetbal WK Telstar Mechta. Ideaal als cadeau of om aan te schaffen voor je voetbalteam

  • adidas WK voetballen
  • Voorgaande: 2014 Brazuca
  • Gerecyclede materialen
  • FIFA Quality Pro certificaat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *