Wolverhampton Thuisshirt Diego Costa 2022-2023

wolverhampton thuisshirt diego costa 2022-2023Een verandering van rugnummer op het Wolverhampton thuisshirt Diego Costa 2022-2023. Vorig seizoen was het nog 19 en nu dus 29 geworden. Naast de Wolves varianten ook een Diego Costa Spanje shirt. Hoeveel goals gaat hij maken dit seizoen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Officiële bedrukking | Rugnummer 19
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en senior

Deze was en is direct populair geworden na zijn transfer. Jaha een speler bij Wolves is iets unieks. Zijn grootste transfer ooit is van Chelsea naar Atletico Madrid. Daarna is hij gaan zwerven in Brazilie en hij bleef altijd de grote man. Deze heeft dan nu rugnummer 29. In het verleden was dat 19 of 18. Ga via bovenstaande button naar het overzicht en kies deze direct.

De overstap naar Wolves is een gewaagde op zijn leeftijd toch gaat hij 20 goals maken.

De prijzen kunnen dus nog best variëren. Hier zie je het grote voordeel van een prijsvergelijken als flink wat euro’s kan schelen. Een shirt officieel is rond de 80 euro maar een replica gaat al voor 20 euro over de toonbank. Deze held gaan we gelukkig nog een seizoen aanschouwen in Engeland. Shop ook bijvoorbeeld het trainingspak en later ook de voetbalschoenen voor de beste prijs.

Wolverhampton Thuisshirt Diego Costa 2022-2023

Het Diego Costa Spanje shirt zal natuurlijk worden gedragen tijdens het WK voetbal 2022. Bestel het nieuwe adidas Spanje thuisshirt 2022-2023 met deze man achterop of de andere spelers van het Spaanse nationale team. Je weet nooit of hij nog mee wordt gevraagd naar Qatar maar ach. Je kunt daarnaast ook het Castore Wolves uitshirt 2022-2023 en bedruk deze ook. We wensen je veel plezier met deze en hopelijk tot snel.

  • Diego Deivid Costa Santos
  • Spanje en Wolves
  • Geboortejaar: 1988

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *