Home » Voetballen » World Cup 2018 Wedstrijdbal Oranje Grijs

World Cup 2018 Wedstrijdbal Oranje Grijs

world cup 2018 wedstrijdbal oranje grijsVoor trainingen en wedstrijden een World Cup 2018 wedstrijdbal oranje grijs kopen? In navolging van de Champions League voetbal de nieuwste WK wedstrijdbal Telstar.

direct bestellen vsd

+ Prijs vanaf €19,99 (replica)

+ Varianten: pro, elite, replica

+ Wedstrijdballen, trainingsballen

+ Voetbal accessoires

De nieuwe voetbalballen in aanloop van het Wereldkampioenschap voetbal 2018. Hierboven ga je direct naar de adidas voetballen welke zijn vergeleken door ons op prijs en beoordeling.

World Cup 2018 Wedstrijdbal Oranje Grijs

In Rusland gaan we ons opmaken voor de FIFA World Cup 2018. Uiteraard komt ieder toernooi met een nieuwe bal. Het WK 2018 zal het een adidas Telstar bal zijn in verschillende kleuren. Welke landen gaan we in de finale zien van het toernooi. adidas voetballen in de kleuren geel, grijs met wit maar zal alleen met slecht weer worden gebruikt. Voetbalballen van adidas subliem ontworpen en zijn al uitvoerig getest voor het WK voetbal 2018. Ga voor een goedkope adidas voetbal Telstar geel grijs replica vanaf €19,99. We wensen je veel plezier met de artikelen, items en voetbalcadeau’s. Shop ook eens de WK voetbal wedstrijdbal Telstar 2018 in grijs, zwart, wit.

  • FIFA gecertificeerd
  • Officiële adidas & WK logo
  • Voetbalballen, trainingsballen, mini strandballen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *