Home » Ibrahimović » Zlatan Ibrahimovic La Galaxy Thuisshirt 2018

Zlatan Ibrahimovic La Galaxy Thuisshirt 2018

zlatan ibrahimovic la galaxy thuisshirt 2018Het bekendste shirt met rugnummer 9 van LAG is het Zlatan Ibrahimovic La Galaxy thuisshirt 2018. Te verkrijgen in het La Galaxy thuisshirt 2018 en de Zweden shirts. Als je aan Zlatan denkt, aan welke goal denk je dan?

direct bestellen vsd

  • In: kids, junior en senior
  • Seizoen: MLS 2018
  • Rugnummer: 9
  • Ibrahimovic kleding

Zlatan Ibrahimovic overgestapt van Manchester United FC naar La Galaxy. Een voetbalshirt met originele bedrukking op het Ibrahimovic shirt La Galaxy.

Zlatan Ibrahimovic La Galaxy Thuisshirt 2018

Een voetbalshirt van deze held is natuurlijk populair. Ibracadabra ooit begonnen bij Malmo FF en alleen bij Manchester United FC geen kampioen geworden. Clubs die de spits heeft aangedraan zijn: Ajax, Juventus, Inter Milan, FC Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United FC en nu La Galaxy. Hij is weer helemaal blij met zijn eigen rugnummer 9. Naast senioren ook het junioren Zlatan Ibrahimovic shirt in de online Zlatan fanstore. Zie ook Zlatan Ibrahimovic Welcome to LA Galaxy.

Zlatan Voetbalshirt 2018/2019

Bij alle bovenstaande clubs heeft hij een grote rol van betekenis gespeeld. De eerste wedstrijd bij La Galaxy was niet veel anders. Hij kwam bij een 2-3 achter in het veld en na 2 goals van Zlatan Ibrahimovic werd het uiteindelijk 4-3. Een Zlatan voetbalshirt 2018/2019 voor het komende seizoen in de MLS maar ook als Zweden variant. Het is nog steeds niet helemaal duidelijk of hij gaat deelnemen aan het Wereldkampioenschap voetbal. Hij heeft overigens wel officieel al afscheid genomen. In de shop een Zlatan Ibrahimovic La Galaxy thuisshirt 2018 verkrijgbaar voor kinderen, junioren, heren en vrouwen. Geniet hieronder van een aantal geweldige momenten van deze geweldenaar.

  • Ster: Zlatan Ibrahimovic
  • De leeuw
  • Voetbalclub: La Galaxy
  • Voetbalschoenen: adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *