Zlatan Ibrahimovic United Shirt Uit Zwart

zlatan ibrahimovic united shirt uit zwartHet Zlatan Ibrahimovic United shirt uit zwart 2017-18 is te verkrijgen in Manchester varianten maar ook in het adidas Zweden thuisshirt 2020-2021. Een grote voetballer die aan het einde van zijn carrière staat.

direct bestellen vsd

Outlet voetbalshirt
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Superster Zlatan
Kleuren: zwart, grijs
Rugnummer: 10

Zlatan Ibrahimovic blijft nog een seizoen bij The Red Devils. De inmiddels spits op leeftijd gaat als een trein als het om doelpunten gaat. De 34 jarige in oktober 35 jarige vedette speelt altijd bij de beste ploegen en gaat altijd voor de winst. Originele bedrukking op het Zlatan Ibrahimovic United shirt uit zwart 2017/2018.

Zlatan Ibrahimovic Carrier

Ibracadabra in het Zlatan Ibrahimovic shirt in de kleur zwart gaat weer een seizoen tegemoet. We zijn benieuwd naar de verrichtingen van Zlatan en Mourinho. De voetbalcarrière begon in 1999 bij Malmo FF. Het jaar 2001 vertrok de boomlange spits naar Ajax. In 2003 vertrok Zlatan naar Juventus. 2006 mocht hij in de selectie van de Italiaanse club Inter Milan plaatsnemen. Hier kwam hij voor het eerst te werken met Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic United Shirt Uit Zwart

Het Zlatan Ibrahimovic voetbalshirt van United gaan we aankomend seizoen zien in de Premier League. Een samenwerking tussen Mourinho en Ibrahimovic is een lust voor iedere voetballiefhebber. Wil jij Zlatan in het echt bewonderen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een voetbalreis Manchester United. We wensen je veel plezier met de Zlatan artikelen en we wensen Zlatan heel veel succes bij Manchester United.

  • Sterspeler: Zlatan
  • Voetbalshirts en kleding
  • Rugnummer: 10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *