Nike Nederland Oranje Shirt EK 2024-2026

nike nederland oranje shirt ek 2024-2026

Wij hebben de prijzen vergeleken van het Nike Nederland oranje shirt EK 2024-2026 voor jongn en oud. Altijd leuk met een toernooi als EURO 2024 voor de deur.

direct bestellen vsd

voetbalshop logo

direct bestellen vsd

unisportstore button


We zijn benieuwd naar de wedstrijden op een EK of een WK voetbal. Extra leuk dat we allemaal bondscoach gaan spelen omdat we het zelf beter weten. Het is een voorkeur van club maar toch blijft het leuk. Daarnaast is een mooie Nederlands Elftal shirt ook niet onbelangrijk. Zelfs het uitshirt maakt steeds meer onderdeel uit van de hele lijn. Je kunt daarnaast de shirts bedrukken met bijvoorbeeld Memphis of Frenkie om er ff 2 te noemen. We zijn altijd benieuwd naar een eindtoernooi en het is nu ook nog eens in Duitsland. Maak je klaar en bestel hierboven bij de goedkoopste aanbieder.

Inhoudsopgave [verberg]

Het Nederlands elftal Shirt voor EURO 2024

Het thuisshirt maar ook uitshirt zijn eindelijk gepresenteerd. Eerst zijn ze alleen beschikbaar via de KNVBshop. Daarnaast kijkt kledingsponsor Nike ook naar het land en verleden. Zo bedenken ze de accenten maar bijvoorbeeld niet de kroon aan de binnenkant van het shirt. We kijken uit naar de wedstrijden onder bondscoach Ronald Koeman. Het is een knipoog naar 1988 maar ik zie het niet echt. Een mooi voetbalshirt en hopelijk komen we net zo ver als in ’88.

Bekijk hier het hele programma van het Nederlands Elftal.

Wat zijn dan precies de accenten op het thuisshirt van oranje?? Het is Nassaublauw en zegt het je iets? Het is dus een naar het koninklijke oranje met nassau blauw als combinatie geworden. Verder hoef je hier niet teveel aandacht aan te besteden. Hieronder lees je bijvoorbeeld ook wanneer we het voetbalshirt gaan zien op het toernooi. Het zullen pittige tegenstanders gaan worden maar je weet het nooit. Ga hier ook direct langs het Nike Nederlands Elftal thuisshirt kids 2024-2025.

Nike Nederland Oranje Shirt EK 2024-2026

Het voetbalshirt is dus gepromoot door Frenkie. De coach heeft deze aan hem overhandigd en met Nike als titel ”Nothing like Orange”. Het maakt verder niet uit maar dan weten jullie het. Hier hebben we het over de maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL. Deze is er natuurlijk ook voor de kleinere supporters. Gemaakt van Dri-Fit wat tegenwoordig Aeroswift Innovation technologie heet. Dit zorgt voor een droog gevoel en lekker tijdens het sporten. Verder heeft het een iets van sluitende pasvorm.

Wanneer speelt Nederlands elftal in het thuisshirt?

Het is afhankelijk van een thuis of uit loting. Het is een groot toernooi maar niet veel landen spelen in het oranje. Hieronder zie je de loting van de thuiswedstrijden of in het blauw de uitwedstrijden:

  • zondag 16 juni 2024 om 15.00 uur: Polen – Nederland (blauwe uitshirt)
  • vrijdag 21 juni 2024 om 21.00 uur: Nederland- Frankrijk (thuisshirt in Leipzig)
  • dinsdag 25 juni 2024 om 18.00 uur: Nederland- Oostenrijk (thuisshirt in Berlijn)

Hoe kijkt men naar het thuisshirt

Complete plaatje - 93%
Bedrukking en kleur - 96%
Prijs en vorm - 90%
Levertijd en unboxing - 95%
Kenmerken en technologie - 91%

93%

Totaal

Hoeveel sterren geef jij? we zijn benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *