Top 10 Voetbalshirts Clubs 2023-2024

top 10 voetbalshirts clubs 2023-2024

Check hier de top 10 voetbalshirts clubs 2023-2024 en welk shirt vind jij de mooiste? Je kunt de shirts hier dan ook direct bestellen. Wij hebben de top 10 meest verkochte voetbalshirts op een rij gezet. Van de nummer 1 naar de nummer 10 staat hier op 1 een Koninklijk voetbalshirt.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Voetbalshirt op plek 1
 • Aantal verkocht: 1.525.000

We zijn dus aangekomen in de top 10 voetbalshirts. Het Real Madrid shirt staat op plek 1 en dat is toch even geleden. De laatste keer speelde Cristiano Ronaldo nog bij de club. Het voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester maar dat weet u inmiddels wel. Hier kan je ook nog een kijkje nemen bij de vorige top 10 voetbalshirts 2021-2022.

De vorige editie was het Nike Barcelona thuisshirt 2022-2023 de grote winnaar. Nu is het Real Madrid thuisshirt op één. Dit komt onder meer door de aanschaf van Jude Bellingham die we nu al veel achterop het voetbalshirt zien.

Liverpool Thuisshirt 2023-2024

liverpool shirt thuis top 10 voetbalshirts 2023-24

Niet geheel verrassend staat het Liverpool shirt in de top 10 voetbalshirts. De club heeft een iets minder seizoen gedraaid in de Champions League en dat merk je aan de verkoop aantallen. Toch is het 1 van de populairste clubs in de wereld.

direct bestellen vsd
 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • In de maten 90cm tot xxxl
 • Nummer 2 in de lijst
 • Aantal verkocht: 1.120.000

Je vindt het Liverpool thuisshirt rood met wit 2023/24 terug op plek 2. Volgend seizoen gaan we hopelijk weer zo genieten van de club in Europa. De bekende naam achterop voor dit seizoen zijn Gakpo, Darwin, Salah en Gerrard. Je kunt deze dus direct bestellen en morgen al dragen naar de training.

LFC gaat zich dit seizoen direct te plaatsen voor de voorrondes van de Champions League en het jaar daarna voor de groepswinst in de CL.

Barca Thuisshirt 2023/2024

fc barcelona shirt thuis top 10 voetbalshirts 2023-24

Als je kijkt naar Barcelona in de lijst dan staan ze al jaren in de top 10 bovenaan. Je kunt hier direct het unieke voetbalshirt bestellen met iets donkere kleuren. Bedruk het voetbalshirt met Lewandoski of Pedri.

direct bestellen vsd
 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Top 10 voetbalshirts clubs 2023-2024
 • Nike voetbalkleding

Een Barcelona voetbalshirt is wereldwijd populair en nu helemaal door Lewandowski. Het thuisshirt wordt zo’n 980.000 keer aangeschaft. De populairste is het Lewandowski voetbalshirt 2023/24 of ga voor het Frenkie de Jong shirt. Wil jij ook een voetbalshirt bedrukken? Je hebt een originele bedrukking al voor 20 euro. We hopen op prachtige resultaten van de club uit Barcelona.

Paris Saint-Germain Thuisshirt 2023-24

psg shirt thuis top 10 voetbalshirts 2023-24

Vervolgens zien we het PSG thuisshirt op plek 4. Grote aankopen zijn vertrokken zoals Messi en nu hopen dat het team een beetje zo blijft. Anders zullen ze toch nieuwe sterren kunnen gaan halen.

direct bestellen

 • Shop bij Unisportstore.nl
 • De beste online prijs
 • Aantal: 736.000
 • Hoofdsponsor: Qatar Airways

Het Paris Saint-Germain shirt blauw met rood is al tijden te zien met de kledingsponsor Nike. In de shop hebben we een tal van producten van Dri-FIT en dus het Amerikaanse kleding. Het is tevens mogelijk om een volledig PSG tenue te selecteren voor de laagste prijs. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen.

Tottenham Hotspur Thuisshirt 2023-24

spurs shirt thuis top 10 voetbalshirt 2023-24

Scoor hier het Tottenham Hotspur shirt welke hoog binnen is gekomen. Het voetbalshirt is te verkrijgbaar in diverse maten! Vorig seizoen hebben ze de finale gehaald dus vandaar op plaats 6.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Finalist Champions League
 • Maten: X Small – X Large
 • Nike Dri-FIT kleding

Wie ontwerpt nu eigenlijk het Spurs shirt? Al een aantal seizoenen zien we Nike op het voetbalshirt. Uiteraard heeft een club zelf ook inbreng voor de keuze van het voetbalshirt. Aan het eind van de rit moet het worden goedgekeurd door de club en sponsors. Deze wordt ongeveer 622.000 keer verkocht maar kan een beetje speling inzitten.

Bayern Munchen Thuisshirt 2023-2024

bayern munchen shirt top 10 voetbalshirts 2023-24

Zo we zijn onderweg naar de top 5 van de voetbalshirts. Hier gaan we toch wat meer clubs zien die gigantisch veel prijzen hebben gewonnen. Hier kan je alvast gaan nadenken over de nummer 1.

direct bestellen vsd
 • Klik intern door naar het voetbalshirt
 • T-mobile als hoofdsponsor
 • Aantal verkocht: 598.000

Een grote vraag blijft ook waarom het Bayern Munchen thuisshirt 2023/24 en andere voetbalshirts tijdens een wedstrijd niet meer mag worden uitgetrokken. Volgens de FIFA is dat om de orde te bewaren. De clubs en sponsors waren het direct eens met de regel dus misschien zit hier meer achter. Wanneer een kledingstuk wordt uitgetrokken levert dat een gele kaart op. Zo weer wat geleed 😉

 1. Welke van de bovenstaande shirts hoort hier niet in thuis
 2. Is er een uitshirt of 3de shirt die jij erg mooi vindt?

AC Milan Thuisshirt 2023-2024

ac milan shirt thuis top 10 voetbalshirts 2023-24

Het AC Milan thuisshirt is altijd als 1 van de eerste op de markt. adidas ontwerpt al jaren de kleding van de club. Je kunt het zo gek maken als je zelf wenst wat voetbalshirt betreft. Bestel deze hier direct onder bij Voetbalshop.nl.

voetbalshirts direct kopen

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Nike voetbalkleding
 • Nummer 7 in de lijst

Het ACM thuisshirt staat op een prachtige 7de plek. We hebben het dan wel over het shirt ontworpen door Nike. Het Milaan shirt is meer dan 480.000 keer verkocht. Je vindt deze dus terecht zo hoog in de lijst.

Liverpool heeft terecht vorig seizoen de Champions League gewonnen

Manchester United Shirt Thuis

manchester united shirt top 10 2023-2024

Als je kijkt naar het adidas Manchester United shirt thuis 2023-24 staat deze hier misschien niet terecht. Hoe kijken jullie hier tegenaan? Op een 8ste plek verwacht je een club die minder invloed heeft dan de Engelse competitie. We kunnen ook even niet zeggen welke speler veel wordt bedrukt achterop het shirt.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Speciaal voor kids en senioren
 • Aantal: 478.000

Het Man United voetbalshirt wordt ook veel gekocht als iemand langs gaat in het stadion. Een uitstapje is een wedstrijd is natuurlijk geweldig voor iedere voetballiefhebber.


Het voetbalshirt van de club is veel gekocht en meer dan een miljoen keer per jaar. In Nederland is het voetbalshirt populair door Antony en Rashford maar verder valt het mee qua aankopen.

Borussia Dortmund Thuisshirt 2023-2024

borussia dortmund shirt thuis top 10 2023-2024

Het BVB09 thuisshirt staat al jaren in de top drie. Je kunt ook gaan voor een uitshirt of 3de voetbalshirt via onderstaande button. Wat vind jij van dit shirt voor aankomend seizoen?

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Aantal verkocht: 450.000
 • Top 10 voetbalshirts clubs 2023-2024, nummer: 9
 • Wat is je mooiste voetbalshirt aller tijden?

De Borussia Dortmund voetbalshirts zoals het thuisshirt, uitshirt en Europese shirt zijn dus te verkrijgen met Bundesliga of Champions League badge. Je kunt het shirt morgen al dragen op de training. Shop daarnaast ook de trainingspakken, kleding, trainingstruien en sjaals.

Top 10 Voetbalshirts Clubs 2023-2024 laatste plaats

manchester city shirt thuis top 10 2023-2024

De laatste plaatst gaat naar een relatief nieuwe speler. Het is de nieuwe Champions League winnaar die nog niet heel supporters heeft. We zien hier dus Manchester City die met het seizoen aan het groeien is. Helemaal met Haaland als bedrukt voetbalshirt.

direct bestellen vsd

 • Shop bij Unisportstore.nl
 • Top 10 voetbalshirts, Nummer: 10
 • Welke voetbalshirt vind jij het mooist?

Een wedstrijd van Manchester City bijwonen wil iedereen wel. Goedkope voetbalreizen vind je bij onze aanbieder Voetbalreizen.com!
Wilt u graag een weekendje naar Manchester? En een wedstrijd bijwonen dan kan je ook contact met ons opnemen.

Vergeleken met het voorgaande seizoen is het voetbalshirt iets subtieler gemaakt. Het zal nu meer dan een miljoen keer worden gekocht door Haaland.

10de plaats met in totaal 350.000 ter wereld dus valt nog mee. AC Milan is dus weer terug in de top 10 voetbalshirts clubs 2023-2024. Bekende grote namen die veel achterop worden besteld zijn nog steeds Seedorf en Maldini.

Voetbalshirts Kopen

De samenstelling van de top 10 voetbalshirts kan qua uitstraling voor iedereen anders zijn. Naast voetbalshirts hebben we ook voetbal trainingspakken en voetbalreizen. Het adidas FC Bayern Munchen uitshirt die eind juli was uitgekomen wordt meer verkocht dan het thuisshirt en toch staat deze niet in de lijst. Waarom hebben clubs eigenlijk een uitshirt? Het team dat thuis speelt heeft altijd het recht om het eigen voetbaltenue te dragen. Zoals bijna altijd kiest het thuisteam het thuisshirt wat betekend dat het uitspelende team altijd het uitshirt moet dragen.

Het is daarom ook een reden waarom moet worden gekozen voor een licht en donker shirt. Overigens is dat niet in alle gevallen waar want Real Madrid heeft beide lichte kleuren. Het uitshirt is dusdanig opvallend dat het dan wordt geaccepteerd. Door FIFA rechten moet altijd een licht tegen een donkerder kleur spelen. Deze regel bestaat al sinds de zwart/wit televisie. Een andere regel is dat een keeper altijd een kleur dat een aardig contrast geeft.

Gefeliciteerd Real Madrid en Bellingham! Welke voetbalshirts zijn jouw favoriet? Laat het gerust onderaan de pagina weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *